O Mάριος Πρίαμος αποκαλύπτει: Η πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)

O Mάριος Πρίαμος αποκαλύπτει: Η πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη και η σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)
Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην κυπριακή τηλεόραση, και αναφέρθηκε στις φήμες για τις τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει, τόσο από την Ελένη μενεγάκη, όσο και την Κατερίνα Καινούργιου, αποκαθιστώντας την τάξη!

"Γράφονται πάρα πολλά, τα οποία δεν ισχύουν. Δεν μου έκανε πρόταση η Μενεγάκη. Με την Κατερίνα μιλήσαμε για κάποια ίσως συνεργασία, ή για κάτι άλλο που θα μπορούσε ίσως να με βοηθήσει. διαβάστε παρακάτω...

Αρκετοί με πήραν τηλέφωνο, θα κάνω κάτι το οποίο σίγουρα θα εκφράζει τον Μάριο, κάτι που δεν θα με εκφράζει, δεν θα το κάνω, όποια κι αν είναι η οικονομική πρόταση. Τηλεοπτικά, κάτι το οποίο θα είχε σχέση με αγωνιστικά κριτήρια, νομίζω θα μπορούσα να το κάνω!" κατέληξε ο πρώην παίκτης των Μαχητων. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Απόδραση εκτός Αθηνών για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Η φωτογραφία στο Instagram που το «μαρτύρησε»

«Όταν την δω από κοντά θα…» Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν!!

To νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ που θα φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεόραση! Όλες οι λεπτομέρειες