Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής Καραβάτου-Κατσούλη! Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στο Instagram! Ο λόγος για την...

Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής Καραβάτου-Κατσούλη! Το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στο Instagram! Ο λόγος για την...

Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η εκπομπή που ετοιμάζει το Star με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη!


Πολύς ο ντόρος σχετικά με τα ονόματα που θα βρεθούν στο πάνελ! Όπως πρώτο το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει (Δείτε εδώ) η εντυπωσιακή ραδιοφωνική παραγωγός Μαριλού Ρεππαρή, είναι ένα από τα πρόσωπα που "κλείδωσαν" με το κανάλι!

Πριν λίγη ώρα, η ίδια επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Διαβάστε παρακάτω...

"Λοιπόν δεν έβρισκα κάποιον να με φωτογραφίσει τώρα για να κάνω μία ανακοίνωση εδώ, οπότε διάλεξα αυτή τη σέλφι γιατί μου αρέσει όπως έχω βγει και δεν ξέρω με τι φωτό κάνεις ανακοινώσεις. Αρκετοί μου στέλνετε εδώ και στο FB μου αν ισχύει το δημοσίευμα ότι θα είμαι στο πρωινό του Star. Ισχύει. Τα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε. Φιλιά", έγραψε στην λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η πιο γλυκιά φωτογραφία της Αγγελικής Δαλιάνη! Η ανάρτηση στο Instagram και το μήνυμα από…πέτρες!

Oops! Το δημόσιο καρφί της Ειρήνης Παπαδοπούλου! Η ανάρτηση στο Instagram και το όλο νόημα μήνυμα!

Easy Rider! Βόλτες στην Αθήνα με την εντυπωσιακή μηχανή του ο Θανάσης Πάτρας! Αποκλειστικά στιγμιότυπα…