Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο πραγματικός λόγος που απαγόρευσαν να φαίνεται το πρόσωπο της κόρης του στα Social media!

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Ο πραγματικός λόγος που απαγόρευσαν να φαίνεται το πρόσωπο της κόρης του στα Social media!
Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν είχαν πρόβλημα να φαίνεται το πρόσωπο της κόρης τους ΜαρίαςΡοζάρια σε περιοδικά και social media. Ξαφνικά όμως το ζευγάρι προέβη σε απαγόρευση. Τι οδήγησε σε αυτή την αλλαγή;

«Όταν πήγε στο νήπιο η Μαρία δέχτηκε κατά μία έννοια bullying από συμμαθητές της. Γυρνούσε το παιδί στο σπίτι και στεναχωριόταν, δεν καταλάβαινε γιατί την αντιμετωπίζουν έτσι «Μαμά με κοροϊδεύουν τα παιδιά στο σχολείο και μου λένε ότι ξέρουν που είμαι και τι κάνω», μου έλεγε. Αποφασίσαμε λοιπόν από κοινού με τον Μπρούνο να σταματήσουμε να δείχνουμε το πρόσωπό της γιατί τα παιδιά είναι σκληρά και αν αντιμετώπισε τέτοιες καταστάσεις στο νήπιο τι θα γινόταν μεγαλώνοντας;» αναφέρει στο Peoplegreece.com.



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Angelinas Jolie! Δεν φαντάζεστε από τι πάσχει!

Το δημόσιο ευχαριστώ του Γιώργου Αγγελόπουλου στους Κρητικούς! Ο δεσμός του με το νησί και η υπόσχεσή του! (βίντεο)

«Θέλω να κάνω τη δική μου οικογένεια!» Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή! (βίντεο)