Oops! Μοντέλο έκανε live μετάδοση στο instagram, της λύθηκε το μαγιό και τα είδαμε όλα!

Oops! Μοντέλο έκανε live μετάδοση στο instagram, της λύθηκε το μαγιό και τα είδαμε όλα!
Ένα live stream στο Instagram είπε να πάει η "καημένη" και έπεσαν όλοι να την φάνε, όχι για τόσο για το live stream όσο για το περιεχόμενο του.

Το Instagram πλέον έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και όλο και πιο πολύς κόσμος πατάει το κουμπί του "Sign Up" για να γίνει μέλος του. Το γνωστό μοντέλο όμως Sol Perez είναι 23 ετών και φυσικά έχει ένα από τα πιο γνωστά accounts στο Instagram και όλοι φανταζόμαστε τον λόγο. Διαβάστε παρακάτω.

Η ίδια πρόσφατα επέλεξε να μιλήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω live stream αλλά κανείς μας δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Η ίδια σε μια προσπάθεια να φτιάξει την κάμερα, ξανφικά το μεγάλο της στήθος ξεπρόβαλε. Φυσικά εκείνη κοκκίνισε από την ντροπή της και το μάζεψε αμέσως αλλά δεν έλειψαν και εκείνοι οι φανς που πρόλαβαν να απαθαναίσουν την άτυχη στιγμή του μοντέλου.









Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

Οι αρετουσάριστρες φωτογραφίες της Σόφη Πασχάλη με μαγιό και οι διακοπές της με την Ζέτα Δούκα στην Αντίπαρο! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η συγκινητική εξομολόγηση του Μάριου Πρίαμου για την επίσκεψή του στον μικρό Λάμπρο στο Ισραήλ! Η απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Η νέα φωτογραφία και το αινιγματικό μήνυμα της Τζένη Μπαλατσινού: «Για να ζήσεις πρέπει…»