Έντονα εκνευρισμένη η Εύη Βατίδου στην εκπομπή της! Τα \"καρφιά\" για τη νέα διεύθυνση του σταθμού on camera! (βίντεο)

Έντονα εκνευρισμένη η Εύη Βατίδου στην εκπομπή της! Τα \
Εκνευρισμένη εμφανίστηκε στην σημερινή της εκπομπή "Summer Style" η Εύη Βατίδου . Δεν δίστασε μάλιστα να αναφερθεί στις αλλαγές που έχουν επέλθει στη διεύθυνση του σταθμού που τη φιλοξενεί, ενώ έστειλε ένα αινιγματικό μήνυμα για τη συνέχιση ή μη της παρουσίας της εκπομπής της στον τηλεοπτικό αέρα!

"Η εκπομπή δεν έχει συγκεκριμένα τηλέφωνα και μέηλ, μη με ρωτήσετε γιατί συμβάινει αυτό, στείλτε μου στα δικά μου σόσιαλ μίντια! Να θυμάστε ότι είχα να βγω πολλά χρόνια στην τηλεόραση, και προσπαθήσαμε τον τελευταίο μήνα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για εσάς, δεδομένων των συνθηκών, και το λέω γιατί όπως ξέρετε έχει αλλάξει αυτή την περίοδο η διεύθυνση του σταθμού! Διαβάστε παρακάτω...

Εγώ πρέπει να αποχαιρετήσω αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί είναι το τελετυταίο μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορέι να ξαναέρθω και το επόμενο, και να σας πω γεια σας!" είπε η Εύη Βατίδου, ρίχνοντας τα "καρφιά" της προς πάσα κατεύθυνση. Δείτε τι είπε στην έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας της Ανθής Βούλγαρη! Γι’αυτό απομακρύνθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου!

Reunion για τους Μαχητές! Το event που παρευρέθησαν μισθοφόρος, Σάρα και αδερφές Αϊνατζιόγλου! (βίντεο)

Εφιαλτικές ώρες για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Διαρρήκτες εισέβαλαν σπίτι της, ενώ ήταν μέσα με τα παιδιά της! (βίντεο)