Μακράν καλύτερο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor! Δείτε που θα γυριστεί το \"Nomads\" και θα καταλάβετε... (Photos & Video)

Μακράν καλύτερο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor! Δείτε που θα γυριστεί το \
O τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 θέλησε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να ενταχθεί δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες βρήκαν τρόπο να αντεπιτεθούν στα νούμερα που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν το Survivor κι αυτό ακούει στο όνομα "Nomads". Με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και πρωταγωνιστές Έλληνες celebrities o ANT1 φέρνει στο φως της δημοσιότητας ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, εμπνευσμένο από τα βάθη της Κολομβίας, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού χωρίς ακόμα να έχει ξεκινήσει. διαβάστε παρακάτω...

Το σκληρό αυτό παιχνίδι επιβίωσης, λοιπόν, θα γυριστεί στο πέμπτο και μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων, το Παλάουαν, που έχει απόσταση 75 λεπτών με αεροπλάνο από την πρωτεύουσα Μανίλα.

Οι συγκλονιστικές παραλίες, οι μαγευτικοί καταρράκτες και τα υπερπολυτελέστατα ξενοδοχεία είναι λίγα από αυτά που σίγουρα θα μαγνητίσουν το ανθρώπινο μάτι. Πάρτε μια γεύση παρακάτω:





Διαβάστε ακόμη στo youweekly.gr:

Τον έκραξαν που έκανε δίδυμα παιδιά στα 78 του κι εκείνος απάντησε! Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιάννη Ξαρχάκου…

Γιάννης Σπαλιάρας – Ζωή Τζάνη: Οι διακοπές στη Θεσσαλονίκη και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο! Μέσα στη χλιδή την έχει ο Σπαλ… (Βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση της Φωτεινής Πετρόγιαννη μετά την αποχώρησή της από την Ελένη Μενεγάκη! (Photo)