Πρεμιέρα για την νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι! Η Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και οι πρώτες εντυπώσεις! (βίντεο)

Πρεμιέρα για την νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι! Η Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και οι πρώτες εντυπώσεις! (βίντεο)

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι η νέα ενημερωτική εκπομπή "Σήμερα", η οποία πήρε τη θέση της ιστορικής "Πρώτης Γραμμής", μετά την αποχώρηση του Βασίλη Λυριτζή από την εκπομπή.


Στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου, θα βρίσκεται η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία, στην πρώτη της αυτή παρουσία στο πλευρό του, φάνηκε ενημερωμένη και προετοιμασμένη για το νέο της στοίχημα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όσο για την εκπομπή, αυτή παραμένει σφιχτά προσδεδεμένη στο άρμα της ενημέρωσης, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, με ζωντανές συνδέσεις, αναλυτικά ρεπορτάζ, αλλά και καλεσμένους. Διαβάστε παρακάτω...

Η γρήγορη εναλλαγή θεμάτων επιτρέπει στον τηλεθεατή να ενημερωθεί σφαιρικά για όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές της επικαιρότητας, ενώ δίνει και στο τελικό αποτέλεσμα ένα σφιχτό, στιβαρό χαρακτήρα, μην αφήνοντας την εκπομπή να κάνει "κοιλιά" και να κουράσει τον τηλεθεατή. Μπορείτε να δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Δεν μου είναι εύκολο το περιστασιακό σeξ! Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που…»: Η δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Τι γυναικάρα έχει δίπλα του! Ο Γιώργος Καραγκούνης σε σπάνια βραδινή έξοδο με την κούκλα σύζυγό του (Photos)

Η Ελένη Τσολάκη μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το Happy Day: «Κάποιοι δεν με συμπάθησαν…» – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή