Απίστευτο \"άδειασμα\" στο Έψιλον on air από την Τζωρτζέλα Κόσιαβα! Οι μπηχτές και τα \"καρφιά\" για τις συνθήκες στο σταθμό! (βίντεο)

Απίστευτο \

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, όπως είναι γνωστό, δεν μασάει τα λόγια της.


Σήμερα το πρωί δεν παρέλειψε να κρύψει την ενόχλησή της, αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν στο Έψιλον, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι ο αρχισυντάκτης της εκπομπής δεν έχει καν γραφείο για να εργαστεί!

"Ο Χρήστος Κοσμίδης δεν πήγε θάλασσα το Σαββατοκύριακο, ήταν με τη σκαλέτα αγκαλιά! Ε μα τόσο πολύ, πας στο γραφείο σου στο σπίτι και δουλεύεις, γιατί δεν θέλεις να δουλεύεις στο γραφείο σου εδώ το ανύπαρκτο; Έτσι πάει, όταν δεν έχεις γραφείο, δουλεύεις στο σπίτι! Εδώ πέρα πού να γράψει ο χριστιανός, πού, στην τουαλέτα μέσα να μπει και να γράφει; Εδώ δεν έχει ούτε γραφείο!" ξέσπασε η παρουσιάστρια, "αδειάζοντας" ουσιαστικά τον τηλεοπτικό σταθμό. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Δεν μου είναι εύκολο το περιστασιακό σeξ! Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που…»: Η δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Τι γυναικάρα έχει δίπλα του! Ο Γιώργος Καραγκούνης σε σπάνια βραδινή έξοδο με την κούκλα σύζυγό του (Photos)

Η Ελένη Τσολάκη μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το Happy Day: «Κάποιοι δεν με συμπάθησαν…» – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή