Αποχώρηση \"βόμβα\" από το Έψιλον! Η ανακοίνωση της Τζωρτζέλας Κόσιοβα στον αέρα της εκπομπής (Βίντεο)

Αποχώρηση \
Έναρξη με... αποχώρηση σήμερα για την εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα. Η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, και αμέσως ανακοίνωσε την αποχώρηση της δημοσιογράφου και συνεργάτιδάς της, μέλος του πάνελ της εκπομπής, Μιλένας Ηλιοπούλου. "Είναι η τελευταία μέρα για το Μιλενάκι μας, στενοχωριέμαι πολύ!" είπε η παρουσιάστρια.

Η συνεργάτιδά της, από πλευράς της, την ευχαρίστησε για τη συνεργασία, ενώ η Τζωρτζέλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, ευχαριστώντας την θερμά για τη βοήθεια που της προσέφερε. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στον αέρα, για τους λόγους της αποχώρησης αυτής. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Angelina Jolie εξομολογείται δημόσια τις δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό με τον Brad Pitt: «Τα παιδιά μας αισθάνονται το…»

Πρεμιέρα για την νέα πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι! Η Μαρία Αναστασοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου και οι πρώτες εντυπώσεις! (βίντεο)

«Δεν μου είναι εύκολο το περιστασιακό σeξ! Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που…»: Η δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που δεν περιμέναμε με τίποτα!