Σοκαριστικό! Νεκρός εδώ και ένα μήνα ο Λούης Γεράρδος! Όλο το παρασκήνιο της τραγωδίας! (βίντεο)

Σοκαριστικό! Νεκρός εδώ και ένα μήνα ο Λούης Γεράρδος! Όλο το παρασκήνιο της τραγωδίας! (βίντεο)

Σοκ προκάλεσε στον χώρο της μόδας, αλλά και στο πανελλήνιο, η τραγική είδηση της απώλειας του σχεδιαστή Λούη Γεράρδου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, και σε προχωρημένη σήψη, στο σπίτι του, στην πλατεία Βικτωρίας.


Στην εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα παρουσιάστηκε όλο το ρεπορτάζ, με τα θλιβερά περιστατικά. Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, γιατί τους ενοχλούσε μία έντονη δυσοσμία.

Από την έρευνα και την αυτοψία, αποκλείστηκε η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Κανείς δεν είχε αναζητήσει τον σχεδιαστή, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν νεκρός τουλάχιστον ένα μήνα, πριν βρεθεί νεκρός, γεγονός που δίνει έναν ακόμη πιο βαρύ τόνο στην τραγωδία αυτή. Διαβάστε παρακάτω...

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία του εν λόγω σχεδιαστή, ο οποίος πέθανε εντελώς μόνος και αβοήθητος. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Δεν μου είναι εύκολο το περιστασιακό σeξ! Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που…»: Η δήλωση γνωστού Έλληνα τραγουδιστή που δεν περιμέναμε με τίποτα!

Τι γυναικάρα έχει δίπλα του! Ο Γιώργος Καραγκούνης σε σπάνια βραδινή έξοδο με την κούκλα σύζυγό του (Photos)

Η Ελένη Τσολάκη μιλά πρώτη φορά για την αποχώρηση της από το Happy Day: «Κάποιοι δεν με συμπάθησαν…» – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα της εκπομπή