Απίστευτο! \"Ξάφρισαν\" τις βίλες των πλούσιων Αράβων την ώρα της συναυλίας του Ρέμου στη Μύκονο! Όλο το παρασκήνιο της βραδιάς! (βίντεο)

Απίστευτο! \

Στην εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα μίλησε ο Πέτρος Νάζος, ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv, παρουσιάζοντας όλο το παρασκήνιο από τη συναυλία υπερθέαμα του Αντώνη Ρέμου την Παρασκευή στη Μύκονο.


Όπως αποκάλυψε, άνθρωποι ντυμένοι Άραβες προσέφεραν μπουκέτα με τριαντάφυλλα σε όλους τους επισκέπτες, καμήλες δίπλα στην άμμο υποδέχονταν τον κόσμο, ενώ η belly dancer και η βιολονίστρια που άνοιξαν το show άφησαν τους πάντες με τον κόσμο ανοικτό.

Οι Άραβες κροίσοι που κατέκλυσαν την παραλία της Ψαρούς προερχόταν από Αίγυπτο, Λιβύη και Τουρκία, μεταξύ άλλων, ενώ παρευρέθη και η Lindsay Lohan. Στη Μύκονο βρέθηκε αυτές τις μέρες και ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τόνι Μπλερ! Διαβάστε παρακάτω...

Τη βραδιά προλόγισε ο Κώστας Καίσαρης, ο οποίος ανέλαβε και χρέη dj, ενώ οι σαμπάνιες που προσφέρονταν έφταναν ακόμη και τα 72.000 ευρώ, ενώ το εισιτήριο μόνο για να μπεις στο χώρο έφτανε τα 500 ευρώ! Επρόκειτο για μία φαντασμαγορική βραδιά, που μετέτρεψε τη Μύκονο σε Ανατολή, με τον Αντώνη Ρέμο να βγαίνει στις 4:10 το πρωί, παρ' ότι ο προγραμματισμός ήταν για τις 3, ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις επιτυχίες του. Δείτε το παρασκήνιο στο βίντεο που ακολουθεί:



Στην εκπομπή, ωστόσο, παρουσιάστηκε και ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, πλούσιοι Άραβες, οι οποίοι διασκέδασαν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, διαπίστωσαν έκπληκτοι επιστρέφοντας στις βίλες τους, ότι είχαν πέσει θύματα κλοπής. Επιτήδειοι έκαναν επιδρομή και "ξάφρισαν" τους ευκατάστατους Άραβες, στην περιοχή Κάστρο, παίρνοντας μαζί τους από λάπτοπ και ρολόγια, μέχρι κοσμήματα, χρήματα και κινητά. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr: