Λεών Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά: Η έπαυλη - παλάτι των 1.000 τ.μ. στα Νότεια Προάστια! (Photos)

Λεών Πατίτσας - Μαριέττα Χρουσαλά: Η έπαυλη - παλάτι των 1.000 τ.μ. στα Νότεια Προάστια! (Photos)
Ένας σπίτι βγαλμένο από παραμύθι είναι εκείνο της Μαριέττας Χρουσαλά και του αγαπημένου της Λεό Πατίστα, οι οποίοι έκαναν την φαντασία κάθε ανθρώπου πραγματικότητα.

Η έπαυλη τους με τα αρχαιοελληνικά στοιχεία θυμίζει κάτι σαν όνειρο και περιέχει όλες τις ανέσεις. Το σπίτι που πατάει πάνω σε 4 στρέμματα περιέχει δύο πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου. Η έπαυλη φτάνει στα 1.000 τετραγωνικά μετρά και μόνο η κουζίνα όπου η Μαριέττα δημιουργεί αγγίζει τα 100 τ.μ. Διαβάστε παρακάτω.

Δείτε επίσης: Θα σας βγει το μάτι! Το «πλωτό παλάτι» του Λεών Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά που βγήκε σε πλειστηριασμό! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του... (Photos)

Η φαντασμαγορική έπαυλη του ζευγαριού περιέχει διαθέτη 16 δωμάτια ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων. Φυσικά το παλάτι του ζευγαριού περιέχει εσωτερική ασφάλεια αλλά και κάμερες περιμετρικά της έπαυλης.





Διαβάστε επίσης στο YouWeekly.gr:

«Έχω ακούσει τα πάντα! Από «άντε πλύνε κάνα πιάτο», μέχρι «άντε μ@ρή χοντρή λεσβία»: Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά δημόσια για τον σεξισμό που δέχτηκε!

Το πιο γλυκό στιγμιότυπο! Δείτε την Άννα Βίσση στην πιο τρυφερή πόζα με τα εγγόνια της!

Ραγίζει καρδιές! Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για την μητέρα της για την περιπέτεια της υγείας τους!