Τζένη Μελιτά: Μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο σπίτι της στο Ψυχικό! Εντυπωσιακή η διακόσμηση!

Τζένη Μελιτά: Μας υποδέχεται για πρώτη φορά στο σπίτι της στο Ψυχικό! Εντυπωσιακή η διακόσμηση!
Εκκεντρική, με στυλ, αισιόδοξη και με ένα τεράστιο φωτεινό χαμόγελο που «γράφει» όσο λίγα στον τηλεοπτικό φακό, η πανέμορφη παρουσιάστρια ανήκει στα κορίτσια που έκαναν αίσθηση τη χρονιά που έφυγε, βάζοντας τη σφραγίδα της στο «Πρωινό» στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Λίγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, η Τζένη Μελιτά μάς υποδέχεται στο vintage σπίτι της στα βόρεια προάστια και κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς, πάντα με το δικό της ιδιαίτερο στυλ. Διαβάστε παρακάτω...



Μας υποδέχεσαι σήμερα στο σπίτι σου, στη Νέα Φιλοθέη. Είναι ένας χώρος που έχει διαμορφώσει μόνη σου;

Δεν θα το έλεγα εντελώς μόνη μου. Αν παρατηρήσεις το σαλόνι μου, είναι σχεδόν χωρισμένο όπως το σαλόνι στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Κι αυτό γιατί το κομμάτι της τραπεζαρίας είναι ό,τι πιο gilry παίζει σε τραπεζαρία, ενώ το καθιστικό το έχει επιμεληθεί το έτερον ήμισυ σε πιο minimal και αντρικές γραμμές.

Ποια είναι η αγαπημένη σου γωνιά;

Η αγαπημένη μου γωνιά είναι μπροστά στο τζάκι, στην κουνιστή καρέκλα της προγιαγιάς μου, παρακαλώ.



Είσαι από τα κορίτσια που ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού;

Καθόλου, μα καθόλου. Δεν είμαι το παραδοσιακό νοικοκυροκόριτσο και το χειρότερο είναι ότι γκρινιάζω πολύ όταν πρέπει να τα κάνω.



Η σχέση σου με την κουζίνα πώς είναι; Το αγόρι σου τρώει ή μένει νηστικό;

Η σχέση μου με την κουζίνα είναι απόμακρη και ενίοτε εχθρική. Μάλιστα, όταν μπω στη διαδικασία, μια στο τόσο, να έρθουμε πιο κοντά, ακραία καιρικά φαινόμενα συμβαίνουν σε ολόκληρη την Αττική. Θυμάσαι κάτι θεομηνίες που είχαμε φέτος την άνοιξη; Ε, είχα προσπαθήσει να φτιάξω παστίτσιο. Νηστικό, όμως, δεν μένει το αγόρι μου, γιατί μαγειρεύει καταπληκτικά και για τους δυο μας.



Είναι μία σχέση με προοπτικές; Συγκατοικείτε;

Είναι μια σχέση με πολλές προοπτικές. Δεν είμαι από τα κορίτσια που ονειρεύονται γάμους, φρου-φρου κι αρώματα. Μ’ αρέσει να περνάω καλά με τον σύντροφό μου και βλέπουμε…



Τι μπορεί να σκοτεινιάσει το όμορφο πρόσωπό σου;

Έχω περάσει μια αρκετά δύσκολη περίοδο, που μου είχε κοπεί το χαμόγελο για αρκετό καιρό. Ήταν ο χαμός ενός πολύ κοντινού μου ανθρώπου, που θα έλεγα ότι μου έκοψε διά παντός την παιδική ανεμελιά και με ωρίμασε, αλλά και με γέμισε φοβίες.



Είσαι από τα κορίτσια που περιποιούνται πολύ τον εαυτό τους;

Οι φίλοι μου με φωνάζουν «κουραστική κοκέτα». Από το πρωί που θα ξυπνήσω μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ παίζει να πασαλείβομαι με 12 διαφορετικές κρέμες.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, Τετάρτη 06/09 μόνο με 1.5€

Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr:

Επιβεβαιώθηκε η επανασύνδεση Ηλιάδη – Γκέντζογλου: «Αγαπιόμαστε πολύ και το παλεύουμε!»

Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό της Μαρίας Κορινθίου! Το πλούσιο ντεκολτέ που δεν «άντεχε» το μαγιό και οι καμπύλες φωτιά…

Η κίνηση – ματ της Φωτεινής Πετρόγιαννη προς την Ελένη Μενεγάκη που δείχνει ότι οι σχέσεις… είναι στα άκρα! Τι έκανε η νεαρή δημοσιογράφος…