Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το \"παλάτι\" της Έμιλι Ρατακόφσκι στο Λος Άντζελες (Photos)

Θα πάθετε πλάκα! Αυτό είναι το \
Χάρη στο Instagram μπορούμε να μπούμε στα σπίτια των διασήμων γβκαι να δούμε το πώς ζουν οι άνθρωποι που μας αρέσουν και θαυμάζουμε.

Με τον ίδιο τρόπο, η Έμιλι Ρατακόφσκι μας «άνοιξε» το σπίτι της στο Λος Άντζελες, με έναν άκρως ιδιαίτερο τρόπο που δεν είναι άλλος από τις φωτογραφίες στο Instagram! διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο που έχει κατακτήσει το κοινό τoυ χορεύοντας αισθησιακά στο βιντεοκλίπ του «Blurred Lines» και μας αφήνει άφωνους με τις γυμνές του φωτογραφίσεις, μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά του με λήψεις στις οποίες απεικονίζεται να ταξιδεύει, να ποζάρει με μπικίνι στην παραλία, να πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών αλλά και να περνά ανέμελες στιγμές μέσα στο εντυπωσιακό της σπίτι στο Λος Άντζελες!

Στα 25 της χρόνια, έχει μία ενδιαφέρουσα συλλογή από έργα τέχνης, χαλιά boho και έπιπλα αντίκες που κάνουν το σπίτι της καλαίσθητο, μοντέρνο και αξιοζήλευτο.

Δε νομίζετε; Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:



Πηγή: reader.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο! Η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε βίντεο την ώρα που έκανε υπέρηχο! Πόσο μεγάλωσε το μωρό στην κοιλιά της…

Ο Μπο μιλάει πρώτη φορά για την πρώην γυναίκα του και τους λόγους που χώρισαν! Την απάτησε τελικά με άλλη;

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει! Δείτε το trailer του «Αννίτα GR» που μόλις κυκλοφόρησε! (βίντεο)