Αυτή είναι η νέα σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό του με την Όλγα Φαρμάκη!

Αυτή είναι η νέα σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον χωρισμό του με την Όλγα Φαρμάκη!

Η σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Όλγα Φαρμάκη πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, συζούσαν και όλοι περίμεναν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Το πρώην ζευγάρι όμως αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και ο χωρισμός τους φαίνεται πως είναι οριστικός και αμετάκλητος!


Ο Δημήτρης μάλιστα φαίνεται πως ήδη έχει ξεπεράσει την Όλγα και έχει δώσει την καρδιά του σε άλλη γυναίκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το μοντέλο και η Μαρία Καλάβρια κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα. Οι πληροφορίες όμως του Youweekly.gr γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρόκειται μόνο για παρέα, αλλά οι δυο τους διατηρούν δεσμό! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τους κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις και τελευταία εθεάθησαν να γευματίζουν μαζί σε μαγαζί στην πλατεία της Βούλας, ενώ τον Αύγουστο βρέθηκαν στην Μύκονο όπου έμειναν σε πολυτελή οικία του νησιού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης και η Μαρία σίγουρα έχουν πολλά να πουν αφού η αγάπη τους για την μόδα είναι μεγάλη!

Το γούστο του Αλεξάνδρου δε, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε αφού πάει από την καλή στην καλύτερη! Τόσο η Όλγα όσο και η Μαρία είναι κούκλες και αυτό είναι πασιφανές! Δείτε την Μαρία Καλάβρια παρακάτω:





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κλάψαμε! Αυτό είναι το σήμα της εκπομπής των Καραβάτου-Κατσούλη! Η αποκάλυψη από τον παρουσιαστή στα social media

Χαλαρές στιγμές για τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Ζωή Τζανή! Οι ατελείωτες διακοπές και η υπερπολυτελέστατη πισίνα!

Η Άννα Δρούζα μετά από πολύ καιρό έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση! Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στα μαλλιά; (Photo)