Survival: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σόμμερ από την Κουρούτα και το σχόλιο που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε (Photo)

Survival: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σόμμερ από την Κουρούτα και το σχόλιο που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε (Photo)
Είναι πλέον γεγονός! Μιας και το Survivor την προηγούμενη σεζόν έφερε κέρδη στο κανάλι του Φαλήρου το EPSILON θέλησε να αντεπιτεθεί στην τηλεθέαση φέρνοντας στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ένα ακόμη σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, εν ονόματι Survival Secret.

Ο Κώστας Σόμμερ, ο παρουσιαστής του νέου αυτού σκληρού ριάλιτι βρίσκεται ήδη εκεί ενώ οι 14 παίκτες της ομάδας των Διάσημων ξεκίνησαν το ταξίδι τους το απόγευμα της Τετάρτης για να φτάσουν στην Κουρούτα. διαβάστε παρακάτω...

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς τους φίλους το πρώτο του μήνυμα για αυτό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε για δυο μήνες, με έναρξη την Δευτέρα 11/09, και εννοείται πως πήρε και το πρώτο σχόλιο από διαδικτυακοί του φίλοι που μας έκανε πραγματικά να ξεκαρδιστούμε από τα γέλια.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Σόμμερ:



Και το σχόλιο που μας έκανε να ξεκαρδιστούμε:



Όπως όλοι θυμόμαστε το Twitter επί εποχές Survivor αφηνίαζε και δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Έτσι και τώρα λοιπόν με το Survival Secret ενδέχεται να γίνει χαμός. Ήδη βασικά τα πρώτα ξεκαρδιστικά σχόλια των φανατικών τουιταράδων έχουν ξεκινήσει... Δείτε τα εδώ

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μυστικός γάμος στη showbiz! Γνωστή ηθοποιός παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι (Photos)

Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της Σκορδά! Η αντιπρόταση του Ant1 που τον έκανε να πει το «ναι»! Ποιος άντρας… επιστρέφει δίπλα της!

Η «επιστροφή» της Ρούλας Κορομηλά στον ΑΝΤ1! Η φωτογραφία από το παρελθόν και το αινιγματικό μήνυμα… (Photo)