Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της Σκορδά!!! Η αντιπρόταση του Ant1 που τον έκανε να πει το \"ναι\"! Ποιος άντρας... επιστρέφει δίπλα της!

Πρόσωπο έκπληξη στο πάνελ της Σκορδά!!! Η αντιπρόταση του Ant1 που τον έκανε να πει το \
Από την Δήμητρα Παυλάτου...

Η Φαίη Σκορδά και με την απουσία του Γιώργου Λιάγκα πια από το Πρωινό, έχει καταφέρει να κατακτήσει την πρωτιά στην τηλεθέαση, όμως... με μία ομάδα που πλέον δεν θα είναι μαζί της.Διαβάστε παρακάτω...

Αρχικά, η αποχώρηση της Σάσας Σταμάτη μετά από τόσα χρόνια έσκασε σαν "βόμβα" στα δημοσιογραφικά γραφεία. Φυσικά, ένα πουλάκι είπε στο youweekly.gr πως οι σχέσεις των δύο γυναικών μόνο φιλικές δεν είναι. Έχει έρθει οριστική ρήξη και δεν έχουν καμία επαφή. Το τι έφερε αυτή την ρήξη; Θα σας αποκαλύψω άλλη στιγμή...

Μετά την Σάσα Σταμάτη ακολούθησε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανοιχτά γι'αυτό, με κάποιες διαφωνίες που είχε με τους υπεύθυνους της εκπομπής. Οι μόνοι, δηλαδή που θα μείνουν από πέρυσι, είναι ο Κώστας Τσουρός και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η Φαίη λοιπόν, μετά την αποχώρηση σημαντικών συνεργατών της, αποφάσισε να ψάξει και να βρει όσο το δυνατόν πιο καλή ομάδα. Η αλήθεια είναι πως παίρνει τεράστιο ρίσκο γι'αυτό, καθώς την πετυχημένη συνταγή, δύσκολα την αλλάζεις... Εκείνη όμως το έκανε! Στην θέση λοιπόν... διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.