Η Αποστολία Λυβιάκη μπαίνει στο \"Survival\"! Ο αποχαιρετισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου και η φωτογραφία στα social media (Photo)

Η Αποστολία Λυβιάκη μπαίνει στο \
Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Η γυναίκα που λεγόταν πριν λίγο καιρό πως είναι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, "Survivor", Αποστολία Λυβιάκη μπαίνει στο "Survival Secrets", το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του Epsilon. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη! Είναι σε σχέση ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Αποστολία Λυβιάκη; Ιδού η απάντηση…

Πέρα λοιπόν από την ομάδα των Διάσημων υπάρχει και μια ακόμη ομάδα και σε αυτήν θα ανήκει η personal trainer και καλή φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου. Ιδού και το teaser της παρουσίασής της:



Δείτε επίσης:Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ομάδα των «Διάσημων» στο Survival Secrets! Η πρώτη φωτογραφία τους στα social media

Το απόγευμα της Τετάρτης λοιπόν οι παίκτες αποχώρησαν με ένα πούλμαν από τις εγκαταστάσεις του Epsilon με μόνο προορισμό τους την Κουρούτα Ηλείας και εννοείται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει την φίλη του και να της ευχηθεί καλή επιτυχία.

Μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories του μια φωτογραφία της την ώρα που επιβιβάζεται στο πούλμαν. Δείτε την παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survival: Αυτός θα είναι ο… μάγειρας του ριάλιτι επιβίωσης! Η αποκάλυψη του νέου παίκτη των «Μαχητών»! (βίντεο)

Σχέση express! Επιβεβαιώθηκε πριν 24 ώρες ότι είναι μαζί και τώρα μόλις χώρισαν! Ο λόγος για τους…

Πρώην παίκτρια του Fame Story λέει «ναι» στο Survivor! Ο λόγος για την…