Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Τσολάκη με τον άντρα της ζωής της και τους γονείς της! Όσα εξομολογήθηκε η ίδια...

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Ελένης Τσολάκη με τον άντρα της ζωής της και τους γονείς της! Όσα εξομολογήθηκε η ίδια...

Πριν από δύο χρόνια η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο στο People.


Εκείνο το καλοκαίρι θα της μείνει αξέχαστο, αφού η προγραμματισμένη καλοκαιρινή εκπομπή που θα παρουσίαζε στον Alpha κόπηκε λίγο πριν την πρεμιέρα της λόγω του δημοψηφίσματος και των capital controls.

Παρ’ όλα αυτά, η απογοήτευση δεν την έριξε κάτω. Ούτε επέτρεψε στον εαυτό της να αφεθεί και να αποδεχτεί πως ένα παιχνίδι της μοίρας θα καθόριζε την καριέρα της. Συνέχισε να ωριμάζει κοπιάζοντας, μαθαίνοντας, δοκιμάζοντας. Δύο καλοκαίρια μετά, τα θέματα συζήτησης και οι ερωτήσεις έχουν αλλάξει εντυπωσιακά. Διαβάστε παρακάτω...

Εκείνη πλέον ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες του νυφικού, της μετάβασης των συγγενών της στην Αθήνα, αλλά μελετά και τις ερωτήσεις για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει στον Alpha. Είναι στο χέρι του καθενός να κάνει τις ήττες να φαίνονται μικρές και τις αποτυχίες ανώδυνες; Η Ελένη χαμογελάει…

«Είναι το σημαντικότερο καλοκαίρι της ζωής μου. Δεν ξεκουράστηκα στις διακοπές, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που σκέφτομαι» μου λέει χαλαρά. Μόλις έχουμε παραγγείλει το δεύτερο καφέ. Πίνοντας τον πρώτο, αναλωθήκαμε σε συζητήσεις γύρω από την ομορφιά της Σερίφου, το κόλπο στο Instagram για να δεις αν βρίσκονται γνωστοί σου εκεί που κάνεις διακοπές, τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – και το θλιβερό αποκλεισμό του.

Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου που ο επικείμενος γάμος της δεν την έχει μεταμορφώσει σε ένα νευρωτικό τέρας, «πάθηση» που χτυπάει περίπου το 70% των κοριτσιών που μπαίνουν στην τελική ευθεία. «Θέλω να απολαύσω αυτές τις ημέρες. Θα ήθελα να κρατήσει αυτή η περίοδος για ένα χρόνο» μου λέει ενθουσιασμένη. Και πώς να μην είναι… Η ζωή της 30χρονης παρουσιάστριας θα είναι γεμάτη με εντελώς νέες παραστάσεις από τις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα του γάμου της, ενώ ακολουθεί η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού που θα παρουσιάζει, με τον τίτλο Slam.

«Περίμενες πως δύο καλοκαίρια μετά, θα συζητούσαμε για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, το γάμο σου και την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στον Alpha;» τη ρωτάω. «Σε καμία περίπτωση» μου λέει. Οι ημέρες που πέρασε στη Σίφνο, στην Αστυπάλαια και τη Σύμη με το σύντροφό της, Παύλο Πετρουλάκη, και τους γονείς της ήταν όμορφες, αλλά όχι και πολύ χαλαρές. «Έπρεπε να μιλάω στο τηλέφωνο για να ρυθμίζω λεπτομέρειες και για το γάμο, για το τηλεπαιχνίδι, αλλά και το σάιτ μου elenitsolaki.gr».

Δεν της έκρυψα πως δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της παρέας της κι εκείνη χαμογέλασε. «Αισθάνομαι τυχερή και μόνο που είχα τη δυνατότητα να κάνω κάποιες ημέρες διακοπές εν μέσω δύσκολων εποχών. Χάρηκα που ξέφυγα για λίγο, γιατί έρχεται μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Το επαγγελματικό στοίχημα είναι πολύ μεγάλο και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου» μου λέει.



Από το περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο πιο παράξενος χωρισμός της showbiz! Διέλυσαν τον γάμο τους για 90′ και τώρα είναι και πάλι μαζί! Ο λόγος για τους..

Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου! Που θα τον δούμε τη νέα σεζόν;

Τον τσακώσαμε! Η βόλτα του Αλέξανδρου Τζόρβα με την κορούλα του! Αποκλειστικές φωτογραφίες…