Το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε! Η επίσκεψη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στον μικρό Λάμπρο! Η μάχη που δίνει και η στήριξη του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Το βίντεο που θα σας κάνει να δακρύσετε! Η επίσκεψη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στον μικρό Λάμπρο! Η μάχη που δίνει και η στήριξη του παίκτη του Survivor! (βίντεο)

Η ευαισθητοποίηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και η αγάπη του για τα παιδιά είναι γνωστή.


Πρόσφατα, έγινε γνωστή η κίνηση αγάπης που έκανε για έναν μικρό του θαυμαστή, τον Λάμπρο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ισραήλ, παλεύοντας για τη ζωή του με μία σπάνια ασθένεια.

Ο παίκτης του Survivor δεν δίστασε να μεταβεί στη χώρα, προκειμένου να δώσει λίγη χαρά στο μικρό παιδί, το οποίο παλεύει και τα 6 χρόνια της ζωής του, μέσα στο θάλαμο ενός νοσοκομείου. Διαβάστε παρακάτω...

Τόσο οι γονείς του, όσο και ο μικρός Λάμπρος υποδέχτηκαν το συνεργείο της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου με χαρά, ενώ η άφιξη του Μάριου Πρίαμου πλημμύρισε ευτυχία το παιδί, το οποίο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έβλεπε μπροστά του τον αγαπημένο του παίκτη!

Ο ίδιος δήλωσε συγκλονισμένος από τη γνωριμία του, και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του, ώστε ο μικρός Λάμπρος να επιστρέψει και πάλι γερός στο σπίτι του. Τα λόγια είναι περιττά, δείτε το βίντεο και ετοιμαστείτε να συγκινηθείτε πολύ:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το νέο λουκ του Ιωάννη Παπαζήση που δεν είμαστε σίγουροι αν μας αρέσει! Εσάς, πως σας φαίνεται;

Απίστευτο σκηνικό! Βγήκε ο ώμος Έλληνα παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του!

Μπουρλότο! Οι αιχμές της Τζωρτζέλας Κόσιαβα για την απομάκρυνση Σφακιανάκη από το Έψιλον on air! Οι φωνές στο σταθμό και τα καρφιά του δημοσιογράφου! (βίντεο)