Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεταγραφή φωτιά! Έφυγε από την Σκορδά και πήγε στους Καραβάτου - Κατσούλη! Το νέο πρόσωπο στο Πρωινό του Star...

Μεταγραφή φωτιά! Έφυγε από την Σκορδά και πήγε στους Καραβάτου - Κατσούλη! Το νέο πρόσωπο στο Πρωινό του Star...
News 08.09.2017 13:38

Πολλές οι αλλαγές για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό φέτος. Η παρουσιάστρια και το κανάλι αποφάσισαν να κάνουν μία ανανέωση στο πάνελ, αφήνοντας μόνο τον Κώστα Τσουρό και τον Θέμη Γεωργαντά από πέρυσι. Φυσικά έγιναν και κάποιες προσθήκες, όπως είναι αυτή της Κλεπάτρας Πατλάκη και της Σοφίας Τουντούρη.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, άρα το ρίσκο που παίρνει η Φαίη ελπίζουμε να της βγει σε καλό μιας και η προσθήκη ενός ακόμη πρωινού δυσκολεύει την ζώνη και φυσικά αναφέρομαι στο Πρωινό του Star με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Διαβάστε παρακάτω…

Τι θα κάνουν όμως οι συνεργάτες που έφυγαν από την εκπομπή. Αρχικά, όπως σας έγραψα ξανά στο Dimis Blog (Δείτε εδώ), αν και είχε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, φέτος δεν θα την δούμε σε κάποιο πάνελ εκπομπής, ούτε με δικό της project, αφού αποφάσισε πως θέλει να μείνει για λίγο εκτός τηλεόρασης!

Άλλο ένα πρόσωπο που αποχώρησε από την Φαίη ήταν και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος ξεχώριζε για τον ευθύ λόγο του και για τα ρεπορτάζ του. Ο δημοσιογράφος είχε αποφασίσει, να μην ... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis Blog.

 

Share