Πρεμιέρα για τα \"Αποκαλυπτικά\" χωρίς τον Μένιο Φουρθιώτη! Ποιος ανέλαβε τον ρόλο της παρουσίασης και τι συνέβη; (Βίντεο)

Πρεμιέρα για τα \
Πρεμιέρα για τον Μένιο Φουρθιώτη και την εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Μετά την πώληση του EPSILON στον Ιβάν Σαββίδη υπήρχαν αμφιβολίες για το ποιες εκπομπές θα βγουν στον αέρα και ποια πρόσωπα θα συνεχίσουν να εργάζονται για το κανάλι. Ωστόσο, ο Μένιος Φουρθιώτης, μέχρι πριν λίγες ώρες δημοσίευε φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής του ενώ όταν η έναρξη της εκπομπής έγινε δεν τον είδε κανείς πουθενά. Ανταυτού στη θέση του υπήρχε ένα άλλο πρόσωπο. διαβάστε παρακάτω...

Για ακόμη μια φορά λοιπόν επέλεξε να κάνει την διαφορά! Η πρεμιέρα του Μένιου Φουρθιώτη δεν ήταν σίγουρα αυτό που περιμέναμε να δούμε καθώς μας εντυπωσίασε ευχάριστα. Το πλατό άνοιξε, οι κάμερες άρχισαν να γράφουν και στη θέση της παρουσίασης αντί να δούμε τον Μένιο είδαμε την Νανά Παλαιτσάκη ντυμένη με ανδρικό κουστούμι να καλησπερίζει τους τηλεθεατές.

Χορός, τραγούδι και χαμόγελα για την αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν στο ανανεωμένο πλατό των "Αποκαλυπτικών" και ο Μένιος Φουρθιώτης μέχρι στιγμής πουθενά.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:



Εννοείται ότι όλο αυτό ήταν απλά ένα concept και ο Μένιος εμφανίστηκε αφού έπεσε το σήμα των "Αποκλειστικών" για δεύτερη φορά και καλησπέρισε το κοινό του.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το απίστευτο καρφί του Γιώργου Σφακιανάκη σε παρουσιάστρια δημοσίως: «Τα πεθαμένα προϊόντα…»

Αηδιάσαμε λίγο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το ανέβασε στο instagram (Photo)

Είναι επίσημο! Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθανασίου ξανά μαζί! Η πρώτη κοινή φωτογραφία μετά την είδηση…