Η πρεμιέρα του Survival Secret έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Μαρία Ματσούκα βρίσκεται ήδη στην παραλία της Κουρούτας στην Πελοπόννησο, όπου θα είναι και ο τόπος διαμονής της για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, αν και πολλοί θα περίμεναν πως μια όμορφη γυναίκα δύσκολα αποχωρίζεται τα καλλυντικά, τις κρέμες προσώπου και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά της, εκείνη με εκπλήσσει.

«Καθόλου δεν θα μου λείψουν τα λούσα, πίστεψέ με! Στην καθημερινότητά μου ντύνομαι πολύ απλά, έως και χύμα. Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο είναι ο άντρας μου, η οικογένειά μου, το σκυλάκι μου και το τσιγάρο. Για το τελευταίο, ίσως, είναι και μια καλή ευκαιρία να το κόψω» λέει με ειλικρίνεια.

Η Μαρία έχει τύχει να βρεθεί σε κοινωνικές εκδηλώσεις με κάποιους από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των Διάσημων, χωρίς, όμως, να τη συνδέει φιλία μαζί τους. «Η μόνη που γνωρίζω κάπως καλύτερα είναι η Πηγή Δεβετζή, η οποία το καλοκαίρι του 2015 είχε έρθει στο γάμο μου, καθώς είναι φίλη της κουμπάρας μου» συμπληρώνει.

Η Μαρία, όπως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, βρίσκεται ήδη στην Κουρούτα, χωρίς κανένα προσωπικό της αντικείμενο. «Μας είπαν από την παραγωγή να έχουμε μαζί μας μόνο δύο αλλαξιές εσώρουχα και τίποτε άλλο» τονίζει, ενώ δηλώνει πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. «Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν έχω γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου.

Απλά έχω καλά γονίδια από την οικογένειά μου. Επίσης διαθέτω πείσμα και θέληση. Δεν τα παρατάω εύκολα και μου αρέσουν τα δύσκολα. Πίστεψέ με, αν τα καταφέρω εγώ στο Survival Secret, μπορεί να τα καταφέρει ο οποιοσδήποτε»!

Από το περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο-έκπληξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η θερμή υποδοχή της παρουσιάστριας on air! (βίντεο)

Η σύζυγος του Γιάννη Βαρθακούρη έκανε πρεμιέρα! Η φωνή που έτρεμε και το δημόσιο ευχαριστώ! (βίντεο)

Η απόλυτη μεταμόρφωση! Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του Νίνο λίγο μετά τον χωρισμό του (Photos)