Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Χρήστου Δάντη! Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή καλλονή που έχει στο πλευρό του! (βίντεο)

Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Χρήστου Δάντη! Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή καλλονή που έχει στο πλευρό του! (βίντεο)

Ο Χρήστος Δάντης, έχει περάσει μία πολυτάραχη προσωπική ζωή.


Ο αγαπημένος τραγουδιστής φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πλευρό μιας εντυπωσιακής μελαχρινής καλλονής, και το "Φτιάξε καφέ" είχε όλο το αποκλειστικό υλικό, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

"Κάτι πολύ καλό θα κάνει, 4 γάμους, γυναίκες, παιδιά! Βέβαια, όλες οι γυναίκες του μοιάζουν πάρα πολύ!" είπε η Τζώρτζια Συρίχα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμπλήρωσε: Διαβάστε παρακάτω...

"Εμένα δεν μου αρέσει σαν άντρας, αλλά σέβομαι το ότι έχει μια τεράστια καλλιτεχνική οντότητα!" Δείτε τη νέα σύντροφο του τραγουδιστή στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: Τα καυτά φιλιά μπροστά στην κάμερα με την κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφός του! Άνευ προηγουμένου σχόλια στον αέρα του Ηappy Day! (βίντεο)

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου! Η παρέα με τον Σάκη Τανιμανίδη και η απόφαση για τη συνέχεια! (βίντεο)

«Ο Αϊβάζης είναι ο Χανταμπάκης του Survival!» Δημόσιο «άδειασμα» του ηθοποιού οn air! (βίντεο)