Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή της στο \"Ελλάδα έχεις ταλέντο\"! Θα τη δούμε στο show ή όχι;(βίντεο)

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά πρώτη φορά για τη συμμετοχή της στο \

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου.


Η μουσικός και παρουσιάστρια μίλησε αναλυτικά για τα μελλοντικά της σχέδια, ενώ όταν ρωτήθηκε αν της έγινε πρόταση να βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο" ή αν σκέφτεται γενικότερα να επιστρέψει τηλεοπτικά.

"Για διάφορα πράγματα συζητώ κατά καιρούς, απλά δεν φτάνει μόνο η συζήτηση, πρέπει να συγκλίνουν κι άλλες προϋποθέσεις. Προς το παρόν, έχω απομακρυνθεί λίγο από την τηλεόραση, και αν εξαιρέσεις τη συμμετοχή μου στο Junior Music Stars, θα ήθελα να είναι κάτι που να μπορώ να το κάνω καλά. Διαβάστε παρακάτω...

Όλη η τηλεόραση αμειβόταν πολύ καλά τότε! Εγώ είμαι επαγγελματίας σε ο,τιδήποτε κάνω, οπότε εφόσον θεωρούσα ότι θα μπορέσω να τη φέρω εις πέρας, θα έκανα μια εκπομπή. Απλά δεν είναι τώρα μια στιγμή που το σκέφτομαι, απλά τώρα ασχολούμαστε πάρα πολύ με τη σχολή του Άδωνι, και είναι δύσκολο.

Έχουμε φύγει με μια τριήρη με τον Άδωνι! Εδώ άφησα για αυτό τη μουσική, θα έπρεπε να είμαι στην Αμερική, και τα ανέβαλα όλα για ένα χρόνο!" είπε, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε σύντομα σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Οι βασίλισσες σταμάτησαν στη Μενεγάκη!» Απίστευτο «άδειασμα» στη Φαίη Σκορδά on air! (βίντεο)

Αγνώριστος! Ο Στηβ Ντούζος έχασε 60 ολόκληρα κιλά! Δείτε πως είναι σήμερα…(Βίντεο)

Εκτός τηλεόρασης ο Στέλιος Χανταμπάκης! Η αποκάλυψη για το «κόψιμο» της εκπομπής του «Santo Stelio» (Βίντεο)