Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι πρώτες δηλώσεις των νεονύμφων μετά το μυστήριο! Το ταξίδι του μέλιτος και η απάντηση για τον... απόγονο! (βίντεο)

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι πρώτες δηλώσεις των νεονύμφων μετά το μυστήριο! Το ταξίδι του μέλιτος και η απάντηση για τον... απόγονο! (βίντεο)

Η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Island.


Αμέσως μετά το μυστήριο, οι νεόνυμφοι, λάμποντας από ευτυχία, βγήκαν έξω, και έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν υπομονετικά.

"Κυρία Τσολάκη θα με λέτε! ήρθαμε να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ! Ελπίζουμε να ήπιατε ένα νεράκι, να είστε καλά για την ταλαιπωρία, και στα δικά σας οι ελεύθερες, να ζήσετε κι εσείς αυτή την ευλογία και ευτυχία, κι όλοι να είστε ευλογημένοι! Το άγχος πέρασε! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν το έβρισκα το πόδι του! Δεν θα πάμε μήνα του μέλιτος, έχουμε το Slam τώρα και πυρετώδεις προετοιμασίες! Δεν ξέρουμε ακόμη πότε με το καλό ο απόγονος!" είπε η Ελένη, αποφεύγοντας να απαντήσει, αλλά με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης την άφιξη της Ελένης Τσολάκη στην εκκλησία και τη συγκίνησή της on camera!

"Σας ευχαριστούμε πολύ! Τι να πει ο γαμπρός, τα είπε όλα η νύφη! Δεν ξέρω αν πάτησε το πόδι!" είπε γελώντας ο κ. Πετρουλάκης. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Δείτε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή μπονμπονιέρα του γάμου τους!

Γάμος Ελένης Τσολάκη: Και επίσημα παντρεμένοι! Οι πρώτες δηλώσεις με τον Παύλο Πετρουλάκη και η συγκίνησή του!