Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Ο πρώτος χορός των νεονύμφων και τα αμέτρητα πυροτεχνήματα! Ποιο τραγούδι επέλεξαν; (βίντεο)

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Ο πρώτος χορός των νεονύμφων και τα αμέτρητα πυροτεχνήματα! Ποιο τραγούδι επέλεξαν; (βίντεο)

Χτες έζησαν τη σημαντικότερη, μέχρι τώρα, στιγμή της ζωής της.


Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, και ο γάμος τους ήταν αληθινά παραμυθένιος. Αμέσως μετά, ακολούθησε μία εντυπωσιακή δεξίωση, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Ο πρώτος χορός των νεονύμφων ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς. Το ζευγάρι χόρεψε το "dance me to the end of love" του Leonard Cohen, τη στιγμή που η νύχτα γινόταν κυριολεκτικά μέρα στην παραλιακή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης τα παρελειπόμενα του γάμου Τσολάκη – Πετρουλάκη: Το απίστευτο σταριλίκι της Φλορίντας Πετρουτσέλι και η καβαλημένη συμπεριφορά!

Ατελείωτα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό, και η Ελένη έσφιγγε σφιχτά τον άντρα της ζωής της στην αγκαλιά της. Και οι δύο ήταν άκρως συγκινημένοι, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της! Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Επίσης η Ελένη άκρως συγκινημένη, χόρεψε και με τον «άντρα της ζωής της», τον μπαμπά της, ένα τρυφερό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα.

Όλος ο κόσμος είχε γεμίσει συγκίνηση, και η μητέρα της, έσπευσε και έρανε με λουλούδια τον σύζυγό της και την πανέμορφη κορούλα της, την ώρα του χορού τους!

Η Ελένη δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ένταση και την ευτυχία που αισθανόταν και ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του...Δείτε εδώ!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι ευχές Τσιμτσιλή-Βερύκιου στους νεόνυμφους! Η συμβουλή της Σταματίνας στη νύφη πριν το γάμο! (βίντεο)

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι πρώτες δηλώσεις των νεονύμφων μετά το μυστήριο! Το ταξίδι του μέλιτος και η απάντηση για τον… απόγονο! (βίντεο)