Ακομπλεξάριστη! Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ακομπλεξάριστη! Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τον ερχομό του μικρού, καθώς είναι αγοράκι όπως έδειξε η τελευταία εξέταση, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς τον έχουν ανακοινώσει στην Μπιάνκα και στα μεγαλύτερα παιδιά του Ηλία, τον Γιώργο και την Εριέττα, που χάρηκαν πολύ.


«Βέβαια, η Μπιάνκα τώρα με ρωτάει “μα πού είναι το μωρό;”. Και της λέω “αγάπη μου, στην κοιλίτσα μου”» λέει εξηγώντας πως μόλις τώρα που μπήκε στον 5ο φούσκωσε η κοιλίτσα της, όπως είχε συμβεί και στην πρώτη της εγκυμοσύνη.

Θυμάμαι πως όταν ήταν έγκυος στην Μπιάνκα είχε ένα θέμα με το φαγητό. «Και τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να φάω. Νομίζω πως τελικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σε μένα δεν βοηθούν στο φαγητό. Διαβάστε παρακάτω...

Όμως δεν είχα ιδιαίτερες ναυτίες ούτε έκανα εμετούς, απλά δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Θέλω να τρώω υγιεινά. Προτιμώ φασολάκια, φακές, φρούτα και λαχανικά. Λες το παιδί να βγει vegan; Τι να πω!» λέει η όμορφη μανούλα που έχει πάρει μόλις δυόμισι κιλά.



Από το περιοδικό People...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι θερμές ευχές του Αντώνη Σρόιτερ on camera! Η στήριξη του άνκορμαν στο νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Η Νάντια Μπουλέ ποζάρει ολόγυμνη και ρίχνει το Instagram! Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια μέσα από την μπανιέρα…

Γάμος Τσολάκη-Πετρουλάκη: Οι ευχές Τσιμτσιλή-Βερύκιου στους νεόνυμφους! Η συμβουλή της Σταματίνας στη νύφη πριν το γάμο! (βίντεο)