Τα παρελειπόμενα του γάμου Τσολάκη - Πετρουλάκη: Το απίστευτο σταριλίκι της Φλορίντας Πετρουτσέλι και η καβαλημένη συμπεριφορά!

Τα παρελειπόμενα του γάμου Τσολάκη - Πετρουλάκη: Το απίστευτο σταριλίκι της Φλορίντας Πετρουτσέλι και η καβαλημένη συμπεριφορά!
Άβυσσος η ψυχή των επώνυμων κυριών… Αλλά θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως!

Πήγαμε χθες λοιπόν στον γάμο της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη! Η Ελένη, ήταν υπέρλαμπρη, πολύ χαρούμενη, πολύ χαλαρή και φιλική, που ενώ είχε άγχος για τον γάμο της σεβάστηκε τους δημοσιογράφους και έκατσε και έκανε δηλώσεις. Φυσικά το ίδιο και ο άντρας της, όπως είδατε και στα αποσπάσματα που ανεβάσαμε στο Youweekly.gr. Διαβάστε παρακάτω…

Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και με το καλό να αποκτήσουν το παιδάκι τους, που τόσο επιθυμούν!

Αλλά πάμε τώρα στο θέμα μας…Τα του γάμου τα έχετε δει όλα στο Youweekly.gr που για άλλη μια φορά στο ρεπορτάζ διέπρεψε! Εγώ όμως… εδώ στο Dimis Blog και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρω τα παρελειπόμενα του γάμου! Τι συνέβη δηλαδή, όταν οι δημοσιογράφοι στέκονται έξω από τον χώρο και περιμένουν να απαθανατίσουν τη νύφη και έρχονται αντιμέτωποι με αυτές τις ψωνισμένες κυρίες της ελληνικής showbiz και θα γίνω συγκεκριμένη…Πέρασαν αρκετοί επώνυμοι και ... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.