Η Εύη Βατίδου ξαναχτυπά! Σηκώθηκε και έφυγε από τον καναπέ πριν τελειώσει η εκπομπή! (βίντεο)

Η Εύη Βατίδου ξαναχτυπά! Σηκώθηκε και έφυγε από τον καναπέ πριν τελειώσει η εκπομπή! (βίντεο)
Όλοι θυμόμαστε την αλήστου μνήμης εκπομπή "Summerstyle" που παρουσίαζε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Εύη Βατίδου στο Έψιλον. Και ακόμη περισσότερο, τα εκρηκτικά της ξεσπάσματα στις δύο τελευταίες εκπομπές, καθώς θεώρησε ότι ο σταθμός δεν της επεφύλαξε την μεταχείριση που άξιζε.

Φαίνεται ότι η Εύη Βατίδου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το ότι πλέον δεν έχει τη δική της εκπομπή στο κανάλι, αλλά περιορίζεται στην προώθηση των εμπορικών στις εκπομπές του σταθμού. Έτσι και σήμερα, βγήκε στο κλείσιμο της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Και παρ' ότι η παρουσιάστρια την ευχαρίστησε και έκλεισε την εκπομπή, τα πλάνα συνεχίζονταν με τους τίτλους τέλους και οι συντελεστές βρίσκονταν στον αέρα κανονικά.

Η Εύη Βατίδου δεν μπόρεσε να κάνει υπομονή. Σηκώθηκε και έφυγε στον αέρα, πριν ακόμη ολοκληρωθεί και τυπικά η εκπομπή. Μπορείτε να δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα και... τα συμπεράσματα, όλα δικά σας!



Διαβάστε ακόμη στο Youweεkly.gr:

Δείτε την τούρτα υπερπαραγωγή της Ελένης Τσολάκη! Αποκλειστικές φωτογραφίες από το τάισμα και το παιχνίδι του ζευγαριού μπροστά στις κάμερες…

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Nomads! Ποζάρει με τους συνεργάτες του και…

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Δέσποινας Βανδή για τον Ντέμυ Νικολαϊδη: «Αν ήταν όλοι σαν τον άντρα μου!»