\"Kαι με μένα να κάνει εκπομπή, θα κοπεί!\" Άνευ προηγουμένου κράξιμο στη Μαρία Ηλιάκη από την Ντέπυ Γκολεμά! Στάζει φαρμάκι για Μακρυπούλια-Λιανό-Μπεκατώρου! (βίντεο)

\

Η Ντέπυ Γκολεμά αποτελεί ίσως την πλέον έγκριτη φωνή της τηλεοπτικής κριτικής στην Ελλάδα.


Η αγαπητή δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στα "Αποκαλυπτικά" και αποκάλυψε όλο το ρεπορτάζ της, με το πλούσιο τηλεοπτικό παρασκήνιο, ρίχνοντας τα βέλη της κατά πάντων.

"Και με μένα να κάνει εκπομπή η Μαρία Ηλιάκη, θα κοπεί. Δεν υπάρχει! Ο Νίκος Μουτσίνάς είναι πολύ ταλαντούχο παιδί, είναι λίγο καβαλημένος. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι λίγο κρυούλα, ως πολύ! Μπορεί να κάτσει καλά η εκπομπή, τα ετερώνυμα έλκονται. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Μενεγάκη πρέπει να είναι και φέτος η μεγάλη πρωταγωνίστρια, η μεγάλη αξία του Alpha, πάντα ο κόσμος ξαναγυρνά στη σταθερή αξία. Ο Alpha ζει από την Ελένη.

Ο Γιώργος Λιανός μου φαίνεται λίγος σαν παρουσιαστής. Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πολύ τυχερή για να κάνει αυτό που κάνει! Έχει τύχη αυτή η κοπέλα!

Η Φαίη Σκορδά μου αρέσει, είναι πολύ σοβαρό παιδί. Μου λείπει πολύ η Σάσα Σταμάτη, απορώ πώς τρώω πρωινό!" είπε ειρωνικά για τη δημοσιογράφο. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έμεινα έγκυος, χωρίς να έχω πάρει διαζύγιο!» Η αποκάλυψη από πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια που προκαλεί αίσθηση! (βίντεο)

«Θα πεθάνω πάνω στη δουλειά μου! Θα πάθω ανακοπή ή…»: Απίστευτη δήλωση από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή! Ο λόγος για τον…

Είναι επίσημο! Παντρεύεται η Ελεονώρα Μελέτη! Ανέβασε φωτογραφία με το μονόπετρο και είπε το μεγάλο «ναι»!