Τρελά ερωτευμένη η Άντζελα Δημητριού! Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά! Η αποκάλυψη στο \"Φτιάξε Καφέ\" (Βίντεο)

Τρελά ερωτευμένη η Άντζελα Δημητριού! Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά! Η αποκάλυψη στο \
Η Όλγα Κιουρτσάκη παντρεύτηκε την Παρασκευή το βράδυ τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φώτη Λώση. Στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" παρουσιάστηκαν φωτογραφίες από την προετοιμασία της νύφης στο πατρικό της. Η Τζώρτζια Συρίχα, διευθύντρια σύνταξης του Υοuweekly, μετέφερε όλο το παρασκήνιο από τη λαμπερή βραδιά.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί,και η Άντζελα, παρά τη βρογχίτιδα που την ταλαιπωρούσε, ερμήνευσε τρία τραγούδια. Το υπόλοιπο πρόγραμμα κράτησε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Αυτό που έκανε αίσθηση, ήταν η ηχηρή απουσία συναδέλφων της τραγουδίστριας. "Είναι αδιανόητο, ειδικά τώρα που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα νυχτερινά σχήματα!" είπε δηκτικά η δημοσιογράφος. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



"Τι ωραίος γάμος! Δεν ήταν στημένος!" αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου. "Ήταν πολύ μεγάλη η συγκίνησή της μετά από 10 χρόνια που πάντρεψε την κόρη της!" παρατήρησε η Τζώρτζια Συρίχα, και συμπλήρωσε: "Η Άντζελα είναι ερωτευμένη εδώ και λίγο καιρό, και πολύ ερωτευμένη μάλιστα!Ο σύντροφός της βρισκόταν εκεί στον γάμο, πάρα πολύ διακριτικά, βέβαια, μην αποκλείσετε να ξαναπαντρευτεί!" Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νεύρα, νεύρα, νεύρα! Η ειρωνική απάντηση του Δημήτρη Κουρούμπαλη σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα ερωτικά του! (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Γι’αυτό παραιτήθηκε η στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη! Όσα δεν αποκάλυψε ποτέ κανείς…

Λαμπερή πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη! Η καλημέρα στους τηλεθεατές και το δημόσιο ευχαριστώ on air! (βίντεο)