Εκτός \"Ελλάδα έχεις ταλέντο\" ο Ηλίας Ψινάκης! Ο πραγματικός λόγος που κρέμασε τον ΣΚΑΙ λίγο πριν την υπογραφή! (βίντεο)

Εκτός \

Ο Ηλίας Ψινάκης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και μίλησε στον Θέμη Μάλλη για όλα.


Ο Δήμαρχος Μαραθώνα αποκάλυψε ότι δεν θα είναι τελικά στην κριτική επιτροπή του "Ελλάδα έχεις ταλέντο", το οποίο θα προβάλλεται την Κυριακή βράδυ στις 21:00.

Ο λόγος είναι ότι η κριτική επιτροπή που ο ίδιος επιθυμούσε, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, και ο Τζίμης Πανούσης, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Διαβάστε παρακάτω...

"Κάποιες χαζές φημολογούν ότι θα κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, για να με αποδομήσουν. Αυτά είναι σαχλαμαρίτσες, ο κόσμος δεν ασχολείται με μπούρδες! Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει σε δύο χρόνια!

Ο κ. Αλαφούζος με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε αν θέλω να βοηθήσω στο "Ταλέντο" και ο μισθός μου να πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν ανάγκες στο Μαραθώνα. Έθεσα έναν όρο, να το κάνω αλλά με μία επιτροπή που να έχουμε χημεία, και να είναι μια καινούργια πρόταση!" είπε ο Δήμαρχος. Οι προτάσεις του δεν εισακούστηκαν, και έτσι ο ίδιος αποχώρησε από το project. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Η απίστευτη πρόταση γάμου του Θοδωρή Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη και το…τρολάρισμα! Την ώρα που της έδινε το δαχτυλίδι από πίσω…(βίντεο)

«Δεν το είπαμε νωρίτερα γιατί…» Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την εγκυμοσύνη και η απάντηση για την φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες!

Πιο ντίβα από ποτέ! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες! Δείτε την απίστευτη αντίδρασή της… (βίντεο)