Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονο των παιδιών της και οι αποκαλύψεις για το \"δύσκολο\" καλοκαίρι της! (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Το παράπονο των παιδιών της και οι αποκαλύψεις για το \
Προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της, αλλά πάνω από όλα είναι μαμά. Η λαμπερή Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί της όλες τις λεπτομέρειες από την καθημερινότητά της με τους μικρούς της αγγέλους.

"Τα παιδάκια μου έκαναν πολλά παράπονα τον Ιούλιο ότι είμαστε λίγο διαλυμένοι, άλλοι διακοπές από εδώ, άλλοι από εκεί και η μανούλα στην Αθήνα, γιατί ήμουν εδώ, εκτός από δύο μικρές εξορμήσεις. Τους είπα το εξής: Παιδιά, όπως όταν εσείς πάτε στο σχολείο και μια χρονιά δεν είναι η καλύτερή σας και πρέπει την επόμενη να τα δώσετε όλα,έτσι και η μανούλα φέτος πρέπει να δουλέψει πολύ! διαβάστε παρακάτω...

Και για αυτό δεν είμαι κοντά σας όπως παλιότερα δυο μήνες να γυρνάμε τις παραλίες, και για αυτό φέτος το χειμώνα θα είναι λίγο πιο κουραστικά. Αλλά από του χρόνου μπορεί όλα να επανέλθουν όπως ήτανε! 2 Οκτωβρίου θα είμαστε στον αέρα! Θέλω να σας πω ένα μπράβο και ένα πολύ δυαντό ξεκίνημα και συνέχεια, να είστε πάντα η γλυκιά μας καλημέρα! Καλή μας αρχή!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκάλυψη! Η απίστευτη πρόταση γάμου του Θοδωρή Μαροσούλη στην Ελεονώρα Μελέτη και το…τρολάρισμα! Την ώρα που της έδινε το δαχτυλίδι από πίσω…(βίντεο)

«Δεν το είπαμε νωρίτερα γιατί…» Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά για την εγκυμοσύνη και η απάντηση για την φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες!

Πιο ντίβα από ποτέ! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες! Δείτε την απίστευτη αντίδρασή της… (βίντεο)