Tι είδαμε στο Survival: Τα ανεπανόρθωτα λάθη των παικτών, η αποχώρηση και τα κλάματα της Μαρίας Ματσούκα (Βίντεο)

Tι είδαμε στο Survival: Τα ανεπανόρθωτα λάθη των παικτών, η αποχώρηση και τα κλάματα της Μαρίας Ματσούκα (Βίντεο)
Survival Secrets χωρίς ευτράπελα γίνεται; Δεν γίνεται.

Ακόμη ένα επεισόδιο με πολλούς καυγάδες, γκάφες και όλα αυτά που είχε και το Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την συχνότητα του EPSILON. Αλλά... πάμε να δούμε τα highlights της χθεσινής βραδιάς, ένα προς ένα. διαβάστε παρακάτω...

Τα λάθη πληρώνονται! Πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού στο Survival Secrets, o Κώστας Σόμμερ απευθύνθηκε στην ομάδα των Αετών, ρωτώντας πως ήταν η βραδιά τους, και ανέφερε πως από την προηγούμενη φορά τους είχε τελειώσει το φαγητό! Το λόγο πήρε η Πηγή Δεβετζή λέγοντας ότι εκτός του κρύου είναι και νηστικοί από δικό τους λάθος στη διαχείριση! Πρόσθεσε ότι πρέπει να κάνουν καλύτερη διαχείριση την επόμενη φορά με το φαγητό και να έχουν «καβάτζα»! Στη κακή διαχείριση συμφώνησε ο Γιώργος Μανίκας και Θάνος Πετρέλης!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπαν οι παίκτες:



Όσο μεγαλώνει η πείνα μεγαλώνουν και οι εντάσεις στην ομάδα των Αετών! Άλλη μία ένταση είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του Suvival Secrets με πρωταγωνίστρια την Ιρένε Τρόστ! Οι συμπαίκτες εκνευρίστηκαν όταν ενώ όλοι έκαναν διάφορες δουλειές εκείνη έκανε βόλτες και έτρωγε πίτσες όπως τις καταλόγισε ο συμπαίκτης της Ηλίας Δρούλιας!

Αυτή αντέδρασε έντονα και υπήρξε έντονος καυγάς ανάμεσα σε αυτή και τους συμπαίκτες τις! Όπως απολογήθηκε και η ίδια οι συμπαίκτες τις εκνευρίστηκαν, όταν τους αποκάλυψε ότι επέλεξε να πιει καφέ αντί να γυρίσει με το πουγκί. την τελευταία φορά στην επιλογή φαγητού για την ομάδα της! Όπως είπε και η ίδια νιώθει τύψεις και πρέπει να μη κάνει πλάκα από εδώ και στο εξής με το θέμα του φαγητού!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλο τον καυγά και τα όσα δήλωσε η Ιρένε Τρόστ:



Τη πρώτη αποχώρηση από το Survival Secrets είχαμε στο αποψινό επεισόδιο. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μην συνεχίσει τη πορεία της στο παιχνίδι, η παίκτρια των Αετών Κατερίνα Νάκα, η ίδια δήλωσε:

«Όλα είναι θέλημα θεού, δεν ξέρω τι συνέβη. Είμαι στεναχωρημένη, αλλά έχω απίστευτη δύναμη μέσα μου, το οποίο δεν θα με κάνει να πέσω ποτέ. Ήθελα το ταξίδι να κρατήσει παραπάνω γιατί έγινε πολύ ξαφνικά όλο αυτό, πήρα ξαφνικά την απόφαση να συμμετάσχω στο παιχνίδι, ήταν ένα τσακ. Αισθάνεσαι ότι ζεις μια παράλληλη ζωή από αυτή που είναι απ’ έξω. Εδώ τελειώνει το δικό μου ταξίδι στο Survival, συγχαρητήρια στην Εβελίνα που παραμένει, εύχομαι ότι καλύτερο και στις δύο ομάδες. Αγαπώ πολύ την ομάδα μου και θα μου λείψουν όλοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται και νιώθω καλά»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, την αποχώρηση της παίκτριας αλλά και τα κλάματα της Μαρίας Ματσούκα!



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

TO TATOYAZ: Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας σειράς του Aνδρέα Γεωργίου στον ALPHA! Δείτε τα πρώτα πλάνα!

Η φετινή αλλαγή στο DEAL! Το 23ο κουτί…

Με ανανεωμένο look και αδυνατισμένη η Μαρία Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού Still Standing!