\"Δεν θα ανεχτώ να...\" Έξω φρενών η Μαρία Κορινθίου για τη φωτογράφισή της! Άγριο κράξιμο στο \"Φτιάξε καφέ\" για τον... πωπό της! (βίντεο)

\

Η φωτογράφιση της Μαρίας Κορινθίου στο Down Town, προκάλεσε αίσθηση. Η ίδια θεωρήθηκε προκλητική, και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα επικοινώνησε μαζί της, για να λάβει τις πρώτες αντιδράσεις της.


"Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω, ακούω, οπότε είναι κάτι που δεν ασχολούμαι πια! Σε πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου εμπλέκουν το παιδί μου, δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι. Δεν έχει καμία σχέση το παιδί μου, και δεν θα το ανεχτώ αν πουν το ο,τιδήποτε για το παιδί μου!

Είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, θα μπορούσα να είμαι στη δημοσιότητα και με άλλους τρόπους. Μαγκιά δεν είναι, να πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις; Δεν μπορούσα να συμβουλευτώ τον Γιάννη, το γνωρίζει και το concept επίσης. Είναι ίδια με φωτογράφιση της Irina Shayk. Αισθάνθηκα μια χαρά την ώρα που φωτογραφήθηκα, είμαι συνηθισμένη. Τα έχω αρχείο τα περιοδικά. Η κόρη μου τα βλέπει όλα, και τα ακούει όλα, μην ανησυχείς! Διαχειρίζομαι κάποιες καταστάσεις για να προλάβω κάποιες άλλες!" είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. Διαβάστε παρακάτω...

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν τα εύλογα σχόλια της πρωινής παρέας του "Φτιάξε καφέ". Η Κατερίνα Καινούργιου επισήμανε πως πρέπει να είναι προετοιμασμένη για την κριτική. "Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε το εξώφυλλο. Η φωτογράφιση είναι ωραία. Όμως εγώ κάτι τόσο γυμνό, το θέλω σε γυναίκες πιο skinny. Δεν τις θέλω να δείχνουν τόσο πολύ τις καμπύλες της, θέλω να υπάρχει μια υπόνοια, κάτι να κρύβει!" είπε η παρουσιάστρια.

"Εγώ βλέπω μια νεροτσουλήθρα στην πίσω όψη της Μαρίας Κορινθίου! Είναι φουλ στο photoshop!" ξέσπασε ο Μαρίνος Βυθούλκας. Η συζήτηση προχώρησε στον... πωπό της Μαρίας Κορινθίου, και το κατά πόσο είναι ο...original. "Δεν είναι έτσι ο πωπός της Μαρίας Κορινθίου!" είπε. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Sheyma Subasi: Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν τα τέσσερα νυφικά που φόρεσε στον γάμο της!

Έφυγε για Nomads ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Η φωτογραφία στο instagram, το «αντίο» και η μεγάλη αποκάλυψη για το παιχνίδι

Survival Secret: O Γιάννης Αιβάζης χρησιμοποίησε το τηλέφωνο στο παντοπωλείο? (video)