Η συνέντευξη της Χρυσούλας Διαβάτη σε γνωστό περιοδικό, στην οποία ξεσπά κατά της Μελίνας Μερκούρη, για την κατάργηση εκ μέρους της την άδεια του ηθοποιού, αλλά και την όχι τόσο καλή εντύπωσή της για εκείνη ως ηθοποιό, σχολιάστηκε έντονα στο Πρωινό.
“Εμένα δεν μου ακούγεται ωραίο. Η υπόνοια της αρνητικής κριτικής, που έχει φύγει από τη ζωή ως “Μελίνα Μερκούρη”, είπε η Φαιη Σκορδά, έντονα ενοχλημένη με τις εν λόγω δηλώσεις. “Στο εξωτερικό την ξέρουν! Κάτι ήταν αυτός ο άνθρωπος!
Έχω ακούσει ελάχιστες περιπτώσεις να βγει κάποιος ηθοποιός δημόσια και να κατακρίνει άσχημα συνάδελφό του, το κάνεις για τη Μελίνα Μερκούρη; Αυτό μου χτύπησε άσχημα!” είπε η παρουσιάστρια. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:
O πρωταγωνιστής του «Τατουάζ», Στέφανος Μιχαήλ, ποζάρει στον φακό όπως τον γέννησε η μαμά του…
Χαζομπαμπάς! Οι τρυφερές δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τους γιους του και η αποκάλυψη! (βίντεο)
Λιώσαμε! Η απίστευτη σκανταλιά του μικρού Δημητράκη που αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά on air! (βίντεο)


">
">
">
">
">
">
">