Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Τα αστρονομικά ποσά που δίνει ο ΑΝΤ1 στους παίκτες του Nomads! Κρατηθείτε...

Αποκλειστικό! Τα αστρονομικά ποσά που δίνει ο ΑΝΤ1 στους παίκτες του Nomads! Κρατηθείτε...
News 21.09.2017 11:05

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1 που ακούει στο όνομα Nomads!

Το παιχνίδι, δεν θυμίζει τίποτα σε όλα μέχρι σήμερα έχουμε δει... Σύμφωνα με όσα ήδη γνωρίζουμε θα είναι ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδι επιβίωσης που έχουν υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση και η επιλογή των παικτών που θα λάβουν συμμετοχή έχει γίνει πολύ προσεκτικά καθώς καταλαβαίνετε πως δεν μπορεί να μπει όποιος κι όποιος. Οι απαιτήσεις είναι πολλές... διαβάστε παρακάτω...Το Youweekly.gr γνωρίζει ήδη κάποια από τα ονόματα των Διάσημων που έχουν "κλειδώσει" στο παιχνίδι (δείτε εδώ) καθώς και τα λεφτά που θα παίρνουν αυτοί... και είναι πολλά τα λεφτά, Άρη τελικά! Αλλά πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Για αρχή, να σας υπενθυμίσουμε πως οι ομάδες στο παιχνίδι δεν θα είναι δυο όπως ήταν στο Survivor κι όπως είναι στο Survival αλλά τρεις... Οι "Διάσημοι", "Αθλητές" και μια ομάδα με απλούς καθημερινούς ανθρώπους!

Το Youweekly.gr που είναι πάντα πρώτο στην ενημέρωση σας αποκαλύπτει μέσα από το έγκυρο ρεπορτάζ του πως τα ποσά που θα παίρνουν οι παίκτες είναι... Κρατηθείτε, για κάθε ομάδα είναι ξεχωριστά!

Οι Διάσημοι θα παίρνουν 3.500 ευρώ την εβδομάδα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες που ανήκουν στις άλλες δυο ομάδες δηλαδή θα βολεύονται με 1.500 ευρώ! Εντάξει άσχημο δεν το λες για τις εποχές που ζούμε αλλά δεν είναι και Survival που δίνει στους παίκτες του... δείτε εδώ πόσα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Επιστροφή «βόμβα» στην τηλεόραση μετά από 7 χρόνια! Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα σταθεί…

Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη! Οι διακοπές στις Σπέτσες με τα παιδιά και τον Ματέο και ο… άσχημος εκνευρισμός!

Αποκλειστικό! Δεν φαντάζεστε με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε η Κατερίνα Νάκα από το Survival Secret!

TAGS
Share