\"Δεν ήταν όλα ιδανικά 10 χρόνια με τον Γιάννη!\" Η αποκάλυψη της Μαρίας Κορινθίου για τον γάμο της με τον Αϊβάζη που κανείς δεν γνώριζε...

\
Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, που πήγαινε μαζί με μια φωτογράφιση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ) στο περιοδικό Down Town.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για την κοινή ζωή της, τον γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη που τον βλέπουμε καθημερινά μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης του EPSILON, Survival. διαβάστε παρακάτω...



Είστε μαζί δέκα χρόνια, δεν έχει ξεφτίσει το πάθος;

Κάθε σχέση έχει και διαφορετικές φάσεις. Κοίτα, δεν θα πω ότι όλα ήταν ιδανικά δέκα χρόνια, όμως τον Γιάννη τον αγαπώ με όλη τη σημασία της λέξης. Αγαπώ αυτό που είναι, τον χαρακτήρα του. Έχουμε μια εκρηκτική σχέση, είμαστε και οι δυο παρορμητικοί ως χαρακτήρες, δύσκολοι, χυμώδεις, πληθωρικοί, οπότε φυσικά υπάρχουν και εντάσεις. Υπάρχει όμως και πολλή αγάπη, ουσιαστική αγάπη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τους ξέφυγε και δεν μπορούσαν να το μαζέψουν! Το Πρωινό αποκάλυψε παίκτη του Nomads που φεύγει για Φιλιππίνες! (βίντεο)

Η Σοφία Παυλίδου μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για το χωρισμό της με τον Χρήστο Φερεντίνο! Η αποκάλυψη για το διαζύγιο που δεν γνώριζε κανείς (βίντεο)

Το Voice επιστρέφει! Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα…