\"Είναι...\" Η Κατερίνα Καινούργιου στόλισε κανονικά την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Τι συνέβη; (βίντεο)

\
Στο "Φτιάξε καφέ" μίλησαν συνεργάτες της Ειρήνης Παπαδοπούλου, οι οποίοι μετέφεραν εκ νέου τη δυσαρέσκεια της τραγουδίστριας για τη μη πρόσκλησή της στο reunion των παικτών του Survivor.

"Η Ειρήνη ήταν ενήμερη από τους συμπαίκτες της ότι θα γίνει αυτή η εκδήλωση, και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που θα συμμετείχε σε κάτι με τόσο καλό σκοπό. Από εκεί και πέρα, δεν της έγινε πρόσκληση από την οργάνωση. Δεν θα ήθελε να δώσει περαιτέρω έκταση, γιατί αφορά σε έναν πολύ καλό σκοπό" είπαν, και η εν λόγω απάντησηπροκάλεσε την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον της αντίδρασης της τραγουδίστριας. διαβάστε παρακάτω...

Εγώ έχω νευριάσει με το εξής! Το παιδάκι μπορεί να θέλει να γνωρίσει κάποιον συγκεκριμένο, το παιδάκι πρέπει να είναι ευτυχισμένο και πρέπει να πραγματοποιήσουμε την ευχή του. Το Make a wish δεν κάλεσε καμία κάμερα! Θεωρώ τραγικό, πραγματικά τραγικό, για τέτοιο ιερό σκοπό να γίνονται σχόλια τύπου "γιατί δεν προσκλήθηκα" αντί να πει "μπράβο".

Το θεωρώ λυπηρό όλο αυτό που έγινε! Λέμε γιατί δεν πάμε εμείς να φανούμε; όσοι θέλουν να βοηθήσουν, βοηθάνε, και πάνε εθελοντικά, υπάρχουν πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που έχουν ανάγκη!" είπε η παρουσιάστρια. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και η αποκάλυψη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Το τροχαίο που τον σημάδεψε και οι δύσκολες στιγμές… (Βίντεο)

«Χαλαρώστε λίγο!» Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου για τη φωτογράφιση της Κορινθίου! (βίντεο)