Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ξεκινάει και επίσημα το επόμενο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Με ένα αφιέρωμα στον μοναδικό και αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. διαβάστε παρακάτω…

Αγαπημένοι φίλοι του σπουδαίου καλλιτέχνη, ο μαέστρος του, η ορχήστρα του, προσωπικοί του φίλοι που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του, θυμούνται, συγκινούνται και τραγουδούν.

Καλλιτέχνες οι : Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Πέγκυ Ζήνα, Θέμης Αδαμαντίδης, Δημήτρης Μπάσης, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Φωτεινή Βελεσιώτου.

Έκπληξη, η είσοδος του Στέφανου Κορκολή σε μια μαγική στιγμή σύμπραξης με τον μοναδικό κιθαρίστα Αντώνη Γούναρη, τον σαξοφωνίστα του και το ντουέτο με τον Δημήτρη Μπάση στα πολυαγαπημένα τραγούδια “Θές” , “Κάποιες φορές” και “Σβήσε το φεγγάρι”.

Ιδιαίτερη στιγμή τα ντουέτα με Δημήτρη Μπάση – Μελίνα Ασλανίδου, Λάκη Παπαδόπουλο – Δημήτρη Μπάση και Λάκη Παπαδόπουλο- Θέμη Αδαμαντίδη.

Καλεσμένοι επίσης ο Σταμάτης Φασουλής, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λένα Αρώνη και πολλοί ακόμη νέοι ηθοποιοί.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στο unfollow της Ειρήνης Γκανιάτσου στο instagram! (Bίντεο)

Πόπη Τσαπανίδου: Η τρυφερή ανάρτηση της αδερφής της και το μήνυμα για την πρεμιέρα της παρουσιάστριας: «Είμαι σίγουρη πως…»

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις αλλαγές στην εκπομπή της, για την αποχώρηση της Τσολάκη και για την Μενεγάκη