Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Λιανό για την αποχώρηση του από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Δεν γνώριζε κανείς ότι...

Αποκάλυψη σοκ από τον Γιώργο Λιανό για την αποχώρηση του από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Δεν γνώριζε κανείς ότι...
Πριν από λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με ένα ρουφηχτό φιλί στον Γιώργο Λιανό.

Όλοι τότε πιστέψαμε πως η φωτογραφία αυτή ήταν η απόδειξη πως ο Λιανός θα συνεχίσει και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο πάνελ της παρουσιάστριας κάτι όμως που δεν ισχύει τελικά αφού λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η αποχώρησή του. διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Λιανός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα αποκάλυψε πως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε την ημέρα που είχε πάει να υπογράψει τα χαρτιά της αποχώρησής του. Κάτι που κανείς δεν γνώριζε. «Τη φωτογραφία «αρραβώνα» λες; Εκείνη τη μέρα πήγα να υπογράψω την απόλυσή μου. Και μέσα σε 12 ώρες ήμουν ήδη σε άλλο πρότζεκτ. Από σπόντα. Πάντα έτσι γίνεται στην τηλεόραση. Βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι ψάχνουν έναν νέο άντρα με κωμικό ταλέντο. Απάντησα «εγώ είμαι αυτός». Κι έτσι βρέθηκα σε κάτι που γουστάρω τρελά. Το σόου είναι ένας λόγος που κάνουμε αυτό το επάγγελμα.

Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα είμαι αρκετά δραστήριος ως παρουσιαστής. Θα κάνουμε κάτι διαδραστικό Στην Ελένη Μενεγάκη χρωστάω το «Ι.Χ. Καραόκε», ήταν μια δική της ιδέα και μου άρεσε πάρα πολύ ως πρότζεκτ».

Διαβάστε ακόμη στο Υοuweekly.gr:

Γέννησε στο σπίτι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός! Οι πρώτες δηλώσεις και όλες οι λεπτομέρειες

Γεννάει η Ολυμπία Χοψονίδου! Εσπευσμένα στην Αθήνα ο Βασίλης Σπανούλης

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Δημήτρη Σταρόβα με την σύντροφό του! Ανανεωμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ…