Αποκλειστικό! Αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που πάνε Nomads! Η συμμετοχή που δεν περίμενε κανείς!

Αποκλειστικό! Αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που πάνε Nomads! Η συμμετοχή που δεν περίμενε κανείς!
Είναι γεγονός! Το νέο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ANT1 ακούει στο όνομα Nomads και την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στον αέρα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού έφυγε πριν από λίγες ημέρες για Φιλιππίνες ενώ εχθές, το βράδυ της Τρίτης, αποχώρησαν και οι 8 διάσημοι που θα συμμετέχουν. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε έναν προς ένα. διαβάστε παρακάτω...

Όλγα Πηλιάκη, Γιώργος Μαυρίδης, Μιχάλης Ζαμπίδης, Νατάσα Καλογρίδη, Χριστίνα Κολέτσα, Μαντώ Γαστεράτου, Δημήτρης Αλεξάνδρου και... το όνομα που μας ξάφνιασε: Μάνος Πίντζης. Αλλά ας πάρουμε τα πραγματα με την σειρά...

Η Όλγα Πηλιάκη, σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, είναι ανάμεσα σε αυτούς και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Youweekly.gr λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Kαλά, μια χαρά είμαι! Όλα καλά! Το γούρι είναι η σκέψη και η αγάπη από την οικογένειά μου!" είπε η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, ενώ αντέδρασε, όταν δημοσιογράφος της έδειξε φωτογραφία του Ντάνου, για να την πάρει μαζί της ως γούρι, λέγοντάς του: "Τι θέλεις να πεις;" εμφανώς ενοχλημένη."Θα κερδίσω έτσι κι αλλιώς, σε εμπειρίες!" αρκέστηκε να πει, και αποχώρησε. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γιώργος Μαυρίδης, χαμογελαστός και προσηνής, πλησίασε τους δημοσιογράφους, και τους εκμυστηρεύτηκε ποια είναι τα γούρια του στη δύσκολη αυτή πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης.

"Mου έχεις φέρει κάποιο δώρο; Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ έτοιμος ψυχολογικά, πάμε να διασκεδάσουμε, αν περάσουμε καλά, μακάρι να διασκεδάσει και ο κόσμος μαζί μας. Έχω γούρια, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα κουκλάκι σαν τη Μόλυ, και καλή σκέψη πάντα!" είπε ο παρουσιαστής. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:



Ανάμεσα σε αυτούς και ο Μάνος Πίντζης, μια συμμετοχή που μας ξάφνιασε! Ο ηθοποιός είναι 40 χρονών και η συμμετοχή του σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον! Ωστόσο, όταν έφευγαν από το αεροδρόμιο φαίνεται πως δεν είχε όρεξη για δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας στους δημοσιογράφους:

"Βαριέμαι παιδιά, ειλικρινά είμαι κουρασμένος πάρα πολύ, έχω να κοιμηθώ μέρες!" είπε, και ενώ μία υπεύθυνη της παραγωγής τον τραβούσε για να τον πάρει μαζί της, ο ίδιος αρκέστηκε σε μία "καλησπέρα" στις κάμερες, δείχνοντας τα γούρια του! Τι να πούμε εμείς, η εικόνα μιλάει από μόνη της... Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε όλους τους παίκτες του Nomads στο αεροδρόμιο όπως του κατέγραψε η κάμερα του Youweekly.gr:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή κορυφαία ηθοποιός

Σάκης Τανιμανίδης χεράκι χεράκι με την μαμά του βόλτα και… δίπλα η Χριστίνα να περπατάει!

Επανασύνδεση για αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ! 4 μήνες μετά την είδηση χωρισμού είναι και πάλι μαζί
TAGS