Έμυ Λιβανίου: Δεν φαντάζεστε γιατί την έδιωξαν από το Star! Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά! (βίντεο)

Έμυ Λιβανίου: Δεν φαντάζεστε γιατί την έδιωξαν από το Star! Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά! (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε η Έμυ Λιβανίου.


Η γνωστή δημοσιογράφος μιλά ευθέως για το διαζύγιό της, αποκαλύπτοντας και άγνωστες στιγμές της προσωπικής της διαδρομής.

"Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση. Την αγαπώ, αλλά κάνω συνεντεύξεις στο Ίντερνετ, και έχουμε ολόκληρο τρικάμερο συνεργείο! Φυσικά και θα ξαναέκανα δελτίο ειδήσεων, τα έχω αγαπήσει, κάπου εκεί έγινε η πρόταση από τον Τέρενς Κουίκ! Είχαμε πολύ ωραία σχέση, πήγαινε πολύ καλά η εκπομπή! Με συγκινεί πάντα ο Τέρενς όποτε τον βλέπω! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ήταν καλή η λήξη της συνεργασίας με το Star. Δεν έφυγα με καλό τρόπο, ήθελα να συνεχίσω. Είχα δώσει μια συνέντευξη τότε, είχα πει ένα αστείο, ότι όλοι κοιτάμε τα νούμερα στην τηλεόραση, και είχε ενοχλήσει τον Σταμάτη Μαλέλη. Δεν τον έβλεπα, ήταν ο Διευθυντής μας, τον είχα δει μια δυο φορές.

Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτά τα δύο παιδιά, είναι 17 και 15 ετών, νιώθω νέα, φρέσκια, φίλη τους! Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, είμαστε ομάδα, πάμε ταξίδια και διακοπές μαζί! Κάθε μέρα θα φάμε μαζί, το έχω ως ιερό πράγμα στο μυαλό μου!

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε κανένα δημοσίευμα για το χωρισμό μου επί πολλά χρόνια, και ευχαριστώ τους συναδέλφους μου που το σεβάστηκαν, ενώ το ήξεραν. Ναι, με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Εντάξει, έγινε, τελείωσε, είναι στο παρελθόν! Καλύτερα να αφήσουμε αυτό το κομμάτι, δεν θα ήθελα να πω περισσότερα για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό μου, το σημαντικό είναι ότι μεγαλώνω τα παιδάκια μου!" είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος. Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό θα πει κωλοτούμπα! Το Πρωινό ξέσκισε τον Γιώργο Μαυρίδη on air! (βίντεο)

Τα είδαμε όλα! Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε η Νατάσα Καλογρίδη για να πάει στο Nomads! Ας χαλαρώσουμε λιγάκι… (βίντεο)

Ρομαντική απόδραση για Σάκη Ρουβά – Κάτια Ζυγούλη: Τα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη