Έξω φρενών ο Δήμος Βερύκιος με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Τα αυστηρά μηνύματά του σε όλες τις παρουσιάστριες του Alpha! (βίντεο)

Έξω φρενών ο Δήμος Βερύκιος με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου! Τα αυστηρά μηνύματά του σε όλες τις παρουσιάστριες του Alpha! (βίντεο)

O Δήμος Βερύκιος βγήκε στον αέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί έντονα εκνευρισμένος.


Η συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο Youweekly, στο οποίο κατέκρινε την επιλογή του Alpha να της αλλάξει μέρα μετάδοσης, φαίνεται ότι εξόργισε τον δημοσιογράφο, ο οποίος έιπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Θέλω να μάθω τι σόι παπά φώναξε και πώς τη διάβασε; Στα παιδιά το έλεγε ο Χριστόδουλος. Η Βίκυ δεν είναι παιδί! Γιαγιά θα γίνει σε λίγο! Έχει παιδιά της παντρειάς! Με προκάλεσες και μου λες "αλλάξατε την ώρα χωρίς να ρωτήσετε τη Βίκυ"; Ποιος τα λέει αυτά; Διαβάστε παρακάτω...






Ποιο παράπονο εκφράζει η Βίκυ; Ποιον ρώτησε; Ρώτησε τους ειδικούς; Ήρθε στην προπονητική ομάδα του Alpha και είπε ότι "Εγώ έχω ενστάσεις για τον τάδε λόγο;"

Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι φέτος η Βίκυ θα κάνει νέα αντεπίθεση και θα κερδίσει δυναμικά κοινά, ακόμα περισσότερα από πέρυσι. Γιατί το θέλει η ίδια, γιατί γίνονται οι καλύτερες προσθαφαιρέσεις στο πρόγραμμα και θα εντυπωσιάσει!" είπε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, ενώ δεν δίστασε να ρίξει και τα καρφιά του στον Ant1, λέγοντας:

"Εγώ προσωπικά στον ΑΝΤ1, πέρα από την εκπομπή που έκανε ο Αρναούτογλου, έχω δώσει πέρυσι δύο συνεντεύξεις στην Μπαλατσινού και στον Ουγγαρέζο. Αυτές οι συνεντεύξεις δεν έπαιξαν ποτέ και καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν έπαιξαν και το σέβομαι. Γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Ήταν λογικό η διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 τον Βερύκιο να μην τον παίζει.

Δεν έχεις καταλάβει Σταματίνα ότι έχουν πέσει θεοί και δαίμονες να σε κατεβάσουν από το βάθρο; Ο Λάτσιος τυχαία βγαίνει τηλεφωνικές συνδέσεις κάθε μέρα με τη φίλη μας στον ανταγωνισμό, τη Φαίη, και υποστηρίζει τα προϊόντα του; Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς!Και φυσικά, από Δευτέρα ξεκινάει η Ελένη, όχι απλώς ανανεωμένη… σούπερ ανανεωμένη. Η οποία πρέπει να σας πω ότι δουλεύει σαν το σκυλί.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Και δεν πάμε στον παπά να μας διαβάσει, ούτε τάματα κάνουμε. Με τη σκληρή μας δουλειά και την ευστροφία μας προσπαθούμε και θα είμαστε πρωταθλητές!" ήταν ορισμένα από όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος. Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Συγκινήθηκε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού! Τι συνέβη και λύγισε η παρουσιάστρια; (βίντεο)

«Δέχτηκα λάσπη…» Άγριο ξέσπασμα από την Πέμυ Ζούνη on camera! Οι αιχμές στον αέρα του Πρωινού! (βίντεο)

Νίκος Αναδιώτης: Η αλλαγή που έκανε λίγο πριν μπει στο «Nomads» – Πώς ανανέωσε την εμφάνιση του