Nomads - αποκάλυψη: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη θα πάρει μέρος στο ριάλιτι αλλά όχι με την ομάδα των διάσημων!

Nomads - αποκάλυψη: Δεν φαντάζεστε για ποιο λόγο η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη θα πάρει μέρος στο ριάλιτι αλλά όχι με την ομάδα των διάσημων!

Σήμερα το πρωί ο τηλεοπτικός σταθμός, ΑΝΤ1 ανακοίνωσε τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, Nomads.


Συγκεκριμένα, στο καινούργιο ριάλιτι επιβίωσης και περιπέτειας του ΑΝΤ1, το οποίο πλασάρεται ως «αντίπαλον δέος» του Survivor, θα συμμετέχουν πολλά γνωστά και καταξιωμένα στο χώρο τους άτομα, που θα παρακολουθούμε καθημερινά της ψυχολογικές αλλά και σωματικές τους αλλαγές. διαβάστε παρακάτω...

Μετά την δημοσιοποίηση των ονομάτων, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η συμμετοχή της ταλαντούχας και καταξιωμένης ηθοποιού, Νατάσας Καλογρίδη.

Νατάσα Καλογρίδη

Πάντα ανατρεπτική και παρορμητική, η ηθοποιός ακόμα μια φορά μας εξέπληξε.

Εκτός από την μη αναμενόμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι, μας εξέπληξε και η επιλογή της να πάει με την ομάδα των απλών πολιτών και όχι με τους celebrities.

Σύμφωνα με πληροφορίες, «η ηθοποιός επέλεξε την ομάδα των πολιτών, γιατί θεωρεί και τον εαυτό της έναν απλό πολίτη και όχι celebritie. Δεν ήθελε να μπει στο Nomads μαζί με την «showbiz» μιας και δεν άνηκε ποτέ σ αυτήν», όπως είπε εκπρόσωπος του καναλιού.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση!» – Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει! Τα μηνύματα στο Facebook και η κριτική…

My Style Rocks : Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΙ και η εκθαμβωτική Ευγγελία Αραβανή! ( Βίντεο)

Ο μάγειρας της Φαίης Σκορδά κορίτσια έχει κόρη! Δείτε την για πρώτη φορά