\"Η Αραβανή είναι φιλική συμμετοχή!\": Άγριο κράξιμο για την παρουσιάστρια και το show μόδας! Oι αιχμές της Κατερίνας Καινούργιου on air! (βίντεο)

\

To My style rocks έκανε χτες πρεμιέρα στον Σκάι, ωστόσο φαίνεται ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα.


Τα νούμερα τηλεθέασης ήταν απογοητευτικά χαμηλά για το show μόδας του Ατζούν Ιλιτζαλί, και τα σχόλια στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" ήταν κάτι παραπάνω από καυστικά.

"Το είδα και πραγματικά δεν το περίμενα έτσι. Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου η Ευαγγελία Αραβανή. Η επιλογή να αναλάβει ολόκληρη εκπομπή πάνω της είναι τελείως λάθος. Είναι φιλική συμμετοχή στην παρουσίαση!" κατακεραύνωσε το show η Δήμητρα Παυλάτου. Διαβάστε παρακάτω...

"Έχω δει και το ξένο. Θέλει πιο πολύ ένταση. Εγώ στην κριτική επιτροπή θα έβαζα κάποιον πιο πικάντικος, και η παρουσιάστρια θα ήθελα να μην είναι απλά διεκπεραιωτική, να έχει άποψη, ήταν πολύ μεγάλο και κουραστικό!" είπε από πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου, δείχνοντας ότι και εκείνη δεν έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:


Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κώστας Σόμμερ – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας! Η μυστική πρόταση γάμου στην Κουρούτα και όλες οι λεπτομέρειες

Επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ! Δεν άντεξαν για πάνω από ένα μήνα χώρια!

Nomads: Οι παίκτες έφτασαν στις Φιλιππίνες! Οι πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο! (βίντεο)