Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της! Όσα εξομολογήθηκε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού... (βίντεο)

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της! Όσα εξομολογήθηκε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού... (βίντεο)

Καλεσμένη στο Happy Day βρέθηκε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Παπουτσάκη.


Η αγαπητή ηθοποιός μίλησε για την υπέροχη οικογένειά της, και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού.

"Έχει πολύ έντονο χαρακτήρα ο Μάξιμος, φάνηκε από το πρώτο "ουά" που έκανε. Είναι ένα παιδί με άποψη, με αφήνει με το στόμα ανοιχτό!" είπε, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι και η δική της Νάγια είναι απίστευτα πεισματάρα, και όσο κι αν προσπαθεί να της βάλει όρια, δεν τα καταφέρνει, και αναγκάζεται μετά και να ζητήσει συγγνώμη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ότι δεν θέλει να κάνει άλλο παιδί. "Περνάει ο καιρός, ο Μάξιμος και ο Παναγιώτης το ζητάνε, το θέλανε, επειδή καταλαβαίνουνε ότι μάλλον δεν θα συμβεί. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα.

Νιώθω υπερπλήρης με τη σχέση που έχω με τον Μάξιμο, έχω δώσει το 100% του εαυτού μου, μου πήρε τρία χρόνια και να κοιμηθώ, υπήρχαν δυσκολίες, και πλέον με τον Μάξιμο έχουμε αναπτύξει μία σχέση αμοιβαίας επικοινωνίας και εμπιστοσύνης, δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω σε μία μωρουδίστικη κατάσταση!

Είχα πάρει 16 κιλά στην εγκυμοσύνη, αλλά θήλαζα για αρκετό καιρό, αποκλειστικός θηλασμός επί ένα χρόνο!" είπε η ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θάνατος Hugh Hefner: Ποιοι θα μοιραστούν την περιουσία του – Αποκάλυψη βόμβα

Nomads: Από τον Απόστολο Γκλέτσο στις… Φιλιππίνες! Το 27χρονο μοντέλο που θα ανεβάσει την τηλεθέαση στα ύψη! (photos)

Hugh Hefner: Δεν φαντάζεστε τι κούκλος ήταν στα νιάτα του ο Mr. Playboy!