Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Το βέτο του ζευγαριού μέσω του δικηγόρου τους λίγες ώρες μετά τον χωρισμό!

Γιάννης Τσιμιτσέλης - Βάσω Λασκαράκη: Το βέτο του ζευγαριού μέσω του δικηγόρου τους λίγες ώρες μετά τον χωρισμό!
News 29.09.2017 08:33
Σαν βόμβα έσκασε μόλις εχθές, το μεσημέρι της Πέμπτης ο χωρισμός ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη...(δείτε εδώ)

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και μια πανέμορφη κορούλα, εν ονόματι Ευαγγελία, αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους που πάντα, όμως, θα ενώνονται στο τέλος λόγω της κορούλας τους, του καρπού του έρωτά τους... διαβάστε παρακάτω...Ο χωρισμός του ζευγαριού φαίνεται πως είναι απόφαση συνειδητοποιημένη και από τις δυο μεριές... Το Youweekly.gr γνώριζε από το καλοκαίρι πως μαύρα σύννεφα είχαν πέσει στην σχέση τους και μάλιστα τα δυο χρόνια ζούσαν σε διαφορετικά σπίτια αλλά πως να τολμήσει να το αποκαλύψει κανείς όταν οι ίδιοι το αρνούνταν συνεχώς; (δείτε εδώ)

Το ζευγάρι, λοιπόν, αφού δεν μπορούσε να το κρατήσει άλλο κρυφό αποφάσισε μέσω του δικηγόρου τους να στείλουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναγράφεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν και απαγορεύουν σε όλα τα μέσα να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις ή ειδήσεις που μπορεί να εισβάλλουν στην προσωπική τους σφαίρα.

Δείτε το βέτο των ηθοποιών μέσω του δικηγόρου τους:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η αινιγματική ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη λίγο πριν ανακοινώσει το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη: Αυτό ήταν το «παλάτι» τους στο Χαλάνδρι – Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν φαντάζεστε τι ανέβασε μία ημέρα πριν τον χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη

 
Share