Της κωλοτούμπας! Οι νέες δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη για Πάολα-Ρέμο που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)

Της κωλοτούμπας! Οι νέες δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη για Πάολα-Ρέμο που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)
Οι δηλώσεις της για την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο είχαν προκαλέσει αίσθηση, και ορυμαγδό σχολίων.

Η Ελένη Βιτάλη, με νέες της δηλώσεις, κάνει κανονικότατη στροφή, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά:

"Δεν θα ήθελα καθόλου να τοποθετηθώ σε αυτό, δεν θέλω να πω απολύτως τίποτα, ό,τι είπα αφορούσε καθαρά τον πολιτισμό μας, όσον αφορά το λαϊκό τραγούδι. Δεν είχα προσωπικά με κανένα. Αν μπορώ να πω κάτι για την κυρία Πάολα, είναι ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Αλίμονο να είχα κάτι προσωπικό με το κοριτσάκι!

Ίσα ίσα, τραγουδάει και πάρα πολύ ωραία, αλλά καμία φορά, όταν δίνουμε σημασία στα φαινόμενα, χάνεται η ουσία. Δεν το έχει ανάγκη νομίζω! Εντάξει, κοριτσάκι είναι! Δεν ήθελα να στεναχωρήσω τον Αντώνη Ρέμο, αυτή γκλαμουριά δεν μου κάνει εμένα! Τι έχω με τα παιδιά; Και για την κοπελίτσα, καθόλου! Είναι πολύ όμορφη, αλλά τι σημαίνει αυτό; Αν βγαίνει έτσι, όλοι την εμφάνιση κοιτάζουν, και δεν κοιτάζεις και να βελτιωθείς!".

Οι παραπάνω δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη, είναι... κανονική στροφή, στα όσα είχε πει προ καιρού για τους καλλιτέχνες.

Στo Ηappy Day σχολίασαν κατά πόσο πρόκειται όντως για κωλοτούμπα. "Θέλει να πει το καλό, αλλά δεν της βγαίνει! Αχ Θεέ μου!" είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, επισημαίνοντας ότι η στροφή έγινε περισσότερο για την Πάολα και όχι τόσο για τον Αντώνη Ρέμο.

"Η γυναίκα ίσως δεν άλλαξε γνώμη. Αλλά μπορεί να της είπαν κάτι και για αυτό θέλησε να ανασκευάσει!" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε τις δηλώσεις της τραγουδίστριας στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι απίστευτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την Σάσα Σταμάτη και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Τι συνέβη; (βίντεο)

Μεταγραφή «βόμβα» από τον ΣΚΑΙ στο STAR!

Απειλεί με μηνύσεις η Άννα Κορακάκη – Τι συνέβη;